Stavros: Jutro mi počinje molitvom, a vjera mi pomaže da lakše prebrodim sve nevolje

Jasmin Stavros govori nam o novoj pjesmi “Umri muški” te kako je u pandemiji imao vremena sagledati životne poteze koji nisu bili dobri.

Popularni Jasmin Stavros, poznat kao jedan od najvećih zabavljača domaće estrade, ove je godine na CMC festivalu u Vodicama predstavio novu pjesmu „Umri muški“, u čijem se tekstu, kako kaže, mogu prepoznati mnogi muškarci. – Mislim da nema muškarca koji se neće prepoznati u pjesmi “Umri muški zbog te žene”. Meni se jako sviđa jer je drukčija od dosadašnjih pjesama. Trudim se da mi se pjesme razlikuju. Prošle je godine bila “Moja Marina”, opet drugačiji ritam i tematika. Inače, “Umri muški” napisao je moj menadžer Ljubo Šeperić, koji sa Željkom Pavičićem potpisuje stihove, a aranžman Mario Nikšić. Spot je režirao Dario Radusin, kazao nam je Stavros, koji se i sam našao u situaciji da je “umirao muški” zbog žene, piše Večernji.

– Bilo je i toga u mladosti, ali podnio sam sve. Imao sam nekoliko ljubavi koje su propale, i hvala Bogu da su propale jer već 45 godina živim u sretnom braku sa suprugom Žarkom. Svi smo mi muškarci bili nesretno zaljubljeni, ali smo puno mogli i naučiti iz tih situacija – dodao je Stavros koji je jedva dočekao nastup u Vodicama, s obzirom na to da je posljednju godinu proveo većinom doma. – Nisam nastupao godinu i pol dana. Živio sam kao i ostali Hrvati, radio sam na sebi. Pridržavao sam sve svih mjera, cijepio sam se, no imam jedno svoje mišljenje o svemu tome koje bih zadržao za sebe. Možda mi je korona i dobro došla, da promijenim sve stvari koje nisu bile dobre. Imao sam vremena za razmišljanje i da sagledam neke životne poteze koji nisu bili dobri. Iz svega ovoga sam izašao bolji i uz božju volju i snagu idem dalje. Imam dosta poziva za nastupe ovog ljeta i veselim se tome – kaže Stavros kojem je vjera bitna u životu.

– Vjera mi pomaže da lakše prebrodim sve nevolje. Kažem mu: “Ti, Bože, napravi što je bolje za mene”, ja sam malen i nemoćan, ja sam Tvoj mali sluga. Jutro mi počinje molitvom, molim dosta i to mi pomaže. Hrvatima je vjera puno pomogla, uostalom, naši su vojnici odlazili u rat s vjerom u Boga. Ne gledam televiziju, uopće je nemam u kući. Čitam literaturu vjerskog karaktera i u razmišljanju provodim dane – kazao je Stavros za Večernji.

 
index Instagram400x230 youtube