Domaći brend BM by Božana Matić predstavio novu 'it' torbicu

Kao jedan od najpopularnijih i nezaobilaznih dijelova naše garderobe, istaknule su se torbe koje svojim dizajnom, bojama i uzrocima daju osobni pečat i dozu karaktera izdanjima koje biramo.

One preslikavaju stilski izričaj vlasnice, ali i daju uzbudljiv i trendi pomak outfitu.

Neovisno o sezoni, modeli izrađeni od kože nameću se kao pametna investicija koja ostaje vječan klasik u našoj kolekciji. 
Božana Grbavac dizajnerica je brenda BM by Božana Matić koji izrađuje kožne torbe koje odišu retro štihom, no, čiji dizajn traje vječno. Novi model torbe koji je nastao u njenoj radionici nosi naziv Bette i bit će chic i praktičan odabir kroz dan.

Predstavljamo vam našu novu torbicu Bette.

bozanamatic-7.jpg

Radi se o maloj, klasičnoj, old fashion torbici koja je inspirirana modnim trendovima koji su vladali sredinom 20. stoljeća, a inspiracija za ime je bila jedna od najvećih ikona stila prošlog stoljeća, američka glumica Bette Davis. 
Ovaj model zamišljen je kao praktična mala torbica koja će vam dobro služiti u svim vašim svakodnevnim aktivnostima, ali koja će svakako biti nosiva i u posebnim, svečanijim prigodama. Bette je dovoljno velika, a opet i dovoljno mala da uspješno odradi svoju zadaću u obje prilike (dimenzija je 24x24x07cm).

Mi smo se potrudili da Bette bude dovoljno izdržljiva kako bi vam dugo mogla biti omiljena torbica i zato u proizvodnji koristimo isključivo kvalitetnu prirodnu kožu, a kao i do sada, kombinacija boja i uzoraka je neograničena.
Kod ovog modela posebno je to što se dodatno možete poigrati s izgledom prednje strane, kako bi 
torba još više bila prilagođena vašem osobnom ukusu."
- otkrila nam je Božana. 

Kroz fotografije u nastavku upoznajte se s torbicom koja će vaše simpatije dobiti kroz zanimljivu kombinaciju boja i tekstura, a sve modele možete pogledati i naručiti na njenoj službenoj Facebook stranici, Instagram profilu, kao i u Lola concept store (Hrvatskih branitelja 92, Ljubuški).

***

Model: Marija Šiljeg
Haljine: Lola.tees
Foto: Anamarija Bilić

 
index Instagram400x230 youtube