Predstava “Naoposum ili nikako” nasmijala publiku u Čapljini

Sinoć je u kino dvorani “Mogorjelo” u Čapljini pod organizacijom Ustanove za kulturu “Knjižnica i kino Čapljina” a u izvedbi Kluba kulture “Ljubuša” iz Ljubuškog održana predstava “Naoposum ili nikako”.

Riječ je o komediji koja se pripremala pola godine, a predstava je prožeta izvornim hercegovačkim izričajem koji je nadopunjen govorom jednog Amerikanca, jedne Zagorke i jednog “Švabe”.

Voditeljica Kluba kulture “Libuša” iz Ljubuškog ali i scenaristica i redateljica predstave prikazane sinoć u kino dvorani “Mogorjelo” u Čapljini Vesna Rakić o ovoj predstavi je rekla:

“U predstavi je riječ o jednom bračnom paru koji se posvađao oko toga što je muž potrošio novac u kladionici namijenjen za kupnju perilice. Nakon toga nastaje problem koji on pokušava riješiti. Kako bi to riješio on u šupu donosi dva stola Udruga mu pije na ‘teku’ a njegova žena je u udruzi. Sastanak je Udruge, žena se tu mora pojaviti, a on razmišlja kako će je malo po malo vratiti.

U predstavi sudjeluje osam likova i svaki od njih ima mišljenje o tome i oni odlučuju hoće li se njih dvoje pomiriti ili neće i je li to dobro ili nije.”

U predstavi glume:

Monika Grgić, Damir Mucić, Tomislav Grbavac, Marija Bećir, Mario Alilović, Biserka Kadrić, Anamarija Milas i Ivo Brkić.

Ovo nije prvi put da članovi Kluba kulture “Libuša” gostuju u Čapljini te ističu kako je Čapljina dobar domaćin koji je navikao na predstave ovoga tipa.

 
index Instagram400x230 youtube