Lijepe vijesti za sve domoljube: Thompson nakon Imotskog najavio još jedan veliki koncert

Marko Perković Thompson će, čini se, ovog ljeta imati pune ruke posla ako bude želio ugoditi svim svojim obožavateljima jer će ga – čini se – tražiti svugdje.

Naime, nakon koncerta u Imotskom 8. kolovoza, Thompson je objavio i datum još jednog koncerta i to u Dugopolju, 16. kolovoza.

”Nažalost, i ovaj put mnogi nisu uspjeli kupiti ulaznicu na vrijeme za Markov koncert u Imotskom 8. kolovoza. Zbog velike potražnje obratili smo se Marku sa zamolbom i željom za organizacijom još jednog koncerta. Nasreću, on je pristao”, piše u opisu objave na njegovom Instagramu: ”Nadamo se kako ćemo ovim koncertom i lokacijom omogućiti svima vama, koji neće uspjeti doći na koncert u Imotskom i bez obzira na to što smo i ovdje ograničeni brojem posjetitelja, da uspijete nabaviti svoju ulaznicu”, dodao je.

Podsjetimo, Thompson i grupa Hrvatske Ruže prije nekoliko su dana predstavili pjesmu “Ako ne znaš šta je bilo”, apsolutni domoljubni hit čiji je videospot u samo nekoliko minuta od objave pregledan više tisuća puta, a slušatelji su oduševljeno komentirali kako se ovakva pjesma dugo čekala.

Glazbu pjesme potpisuje M. P. Thompson, a za tekst je zaslužan poznati autor bezbrojnih hitova, Neno Ninčević. Svim hrvatskim simbolima snage i otpora još jednom su odali počast i podsjetili na važnost ljubavi prema svojoj domovini.

“Ako ne znaš šta je bilo” nosi snažnu domoljubnu poruku što je i tematski prikazano u emotivnom videospotu. Izmjenjuju se kadrovi iz Vukovara, grada heroja, te kanjona Čikole, mjesta gdje je sve počelo. Simboli prikazani u spotu, uključujući djevojke iz Vukovara koje se pojavljuju i na Memorijalnom groblju u Vukovaru, nose veliki emocionalni podsjetnik na teška vremena.

 
index Instagram400x230 youtube