Glazbeni spektakl u Ljubuškom u listopadu

U Ljubuškom će 11.10. biti održan mega koncert na kojem će nastupiti čak tri popularna izvođača - Darko Lazić, Nucci i Zera.

Darko Lazić je poznati folkpjevač čija je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon pobjede u megapopularnom muzičkomšou "Zvezde Granda" 2009. godine. Sa svojim bogatim, snažnim glasom i emotivnim izvedbama, Darko je osvojio publiku hitovima poput „Idi drugome“, „Korak do sna“, "Majko" ili „A nekad je dolazila stalno“. Njegova glazba često spaja tradicionalne folk elemente s modernim zvukovima, što ga čini omiljenom figurom na glazbenoj sceni.

Igor Panić, poznat kao Nucci, već je istaknuta figura na trap i hip-hop glazbenoj sceni regiona. Iako je karijeru započeo još 2011. popularnost mu značajno raste u posljednjih nekoliko godina, a njegovi hitovi poput "Vroom," "Bebo," i "Uđi na wa" osigurali su mu veliki broj slušalaca, posebno među pripadnicima generacije Z. Poznat je i po suradnjama s umjetnicima kao što su Severina, Voyage ili Sanja Vučić.

Mlada Marina Pezerović, profesionalno poznata kao Zera, zvijezda je u usponu u pop, trap i hip-hop žanrovima. Prvu pažnju privukla je svojim debitantskim singlom "Do zore," koji je brzo osvojio ljestvice. Zera često u svojoj glazbi kombinira i tekstove na njemačkom, što odražava njezinu jedinstvenu pozadinu i umjetničku viziju. Hitovi poput "Baraba, „Kalaši“ i "Da li si" učvrstili su njezinu reputaciju kao svestrane i dinamične izvođačice.

Nucci i Zera dio su produkcijske kuće Generation ZED, koja je bila ključna u oblikovanju njihovih karijera. Ova produkcijska kuća poznata je po svom inovativnom pristupu glazbi i razvoju talenata, proizvodeći neke od najpopularnijih pjesama u regiji.

Darko Lazić i Zera udružili su snage ove godine i izdalihit pjesmu "Prezime", koja savršeno prikazuje njihovu vokalnu kemiju i jedinstvene stilove. Dodatno, Nucci i Zera snimili su hit"Frauen“, spajajući svoje posebne vokale u dojmljivo glazbeno iskustvo na dva jezika.

Ovaj koncert je daleko od običnog. Svaki izvođač donosi jedinstveni stil i energiju, obećavajući noć punu nezaboravnihizvedbi i odlične zabave. Zato, nabavite svoje karte na vrijeme i osigurajte mjesto za večer koja će vam ostati u sjećanju za cijeli život!

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl su već u prodaji, a možete ih kupiti putem entrio.ba i entrio.hrInternet platformi.

 
index Instagram400x230 youtube