Ljubušak Mislav Ramljak objavio novu pjesmu „Kralj i Gospod moj“

Mladi glazbenik Mislav Ramljak iz Ljubuškog nedavno je objavio novu duhovnu pjesmu „Kralj i Gospod moj“.
Da mu skladanje pjesama ide od ruke, svjedoče brojni komentari koje za svoja djela svakodnevno dobiva. Pjesmu koju je napisao prije više od godinu dana često je izvodio za vrijeme klanjanja u crkvi sv. Ante na Humcu, nakon čega bi ga često pitali gdje je mogu pronaći i poslušati.
 
„Svaki put bih svjedočio istoj situaciji. Na moju radost, svi koji bi mi postavili upit za pjesmu, ostali bi ugodno iznenađeni kada bi saznali da riječ o autorskom djelu. Potaknut Duhom Svetim, odlučio sam je snimiti za sve one koji su je s nestrpljenjem očekivali, ali i za sve vas. Snimio sam je baš onako kako sam je izvodio tijekom klanjanja – samo Duh Sveti, ja i gitara. Pjesma je snimljena u akustičnoj studijskoj verziji kod kolege i producenta Mateja Brkića“, kazao je Ramljak za Dnevni list, istaknuvši kako inače ne piše komercijalne pjesme niti je ikada imao želju za time.
 
Suradnja s fra Stjepanom Brčinom
 
„Po narudžbi to mogu uraditi, ali držim se i dalje pisanja duhovnih pjesama. Svaka od njih razgovor je s Bogom, poput molitve. To ljudi prepoznaju. I neka je moja pjesma samo jednog čovjeka uspjela vratiti na pravi put, zadovoljan sam i smatram da sam uspio. U današnjem svijetu velika je potreba za kvalitetnim, a duhovna glazba najbolji je način da ljudima pružimo nešto kvalitetno, što nije prolazno i što ostaje u srcu“, istaknuo je Ramljak. Skladba koja je prethodila ovoj, Sveti Antune, potaknula ga je da i dalje stvara duhovne pjesme, a ideju za nju dao mu je fra Stjepan Brčina, franjevac konventualac koji djeluje na zagrebačkom Svetom Duhu.
 
Uskoro još jedan glazbeni uradak
 
„Fra Stjepan mi je pružio priliku i potporu da napišem i otpjevam tu pjesmu, kao i producent Matej kod kojeg sam snimio obje pjesme. Imali smo želju da bude što iskrenija i što intimnija te mislim da smo potvrdili ono pravilo – što jednostavnije, to ljepše. Pozitivni komentari koji nam stižu dali su nam do znanja da smo bili u pravu. Ne želim mnogo pričati o pjesmi, budući da tekst i glazba govore sami za sebe. Potrebno je samo poslušati je u miru i tišini, a dostupna je na svim platformama i na društvenim mrežama“, naveo je Ramljak. Krajem siječnja predstojeće godine najavio je još jedan svoj glazbeni uradak, novu duhovnu pjesmu pod nazivom „U Tebi je pobjeda“. Mislav potpisuje tekst i glazbu, a Matej Brkić je ponovno zaslužan za produkciju, aranžman, sviranje, prateće vokale…
 
„Strpite se mjesec dana i obećavam da vas čeka ugodno iznenađenje. Hvala Bogu i hvala svima onima koji nas podržavaju i koji su tu za nas i naš rad“, zaključio je Ramljak.
 
Poslušajte pjesmu:
Poslijednja izmjena danaUtorak, 12 Prosinac 2023 14:03
 
index Instagram400x230 youtube