Antonija Čerkez: Osjećala sam se kao da predstavljam Hercegovinu na Eurosongu

Širokobriježanka Antonija Čerkez prošla je izravno u peti krug srbijanskog glazbenog showa Zvezde Granda, a odabirom prve pjesme s kojom se predstavila u emisiji u subotu, sve je iznenadila.

Naime, Antonija je najprije otpjevala pjesmu Mate Bulića “Moja Hercegovina”.

“Kad smo odlučili da ću pjevati ovu pjesmu prva rečenica koju sam rekla svom Bosketu je: ‘Joooj osjećam se kao da predstavljam svoju Hercegovinu na Eurosongu!’ E sad ne možete ni zamisliti koje su emocije prolazile prije nastupa, a pogotovo tokom njega, kroz svaku žilicu što postoji u meni. Nemoguće je to”, napisala je pjevačica na svom Instagramu uz isječak iz nastupa.

“Znam da dosta vas ne zna koliko ova pjesma znači mom narodu i meni, ali vjerujem kad bi se samo malo unijeli u tekst pjesme sve bi vam bilo jasno. Hvala mojim Hercegovcima što su uz mene i što smo kao jedno sinoć bili, i što ćemo biti kad god se čuje ova pjesma, gdje god se nalazili i na kojoj god strani svijeta. Ja dok sam gledala nastup plakala sam od sreće neke isto dijete, znam. Neizbježno je to kad u nešto ideš svim srcem. Posebno hvala i svima onima koji nisu povezani sa Hercegovinom, a osjetili su emocije i iskreno ste me podržali. Ima vas puno i koliko god sam iznenađena toliko sam vjerovala da ćete shvatiti poruku”, dodala je.

“Dio ‘tvoje prezime’, sklopljene oči i moj prst ka gore, znači da je ovo za tebe dedo”, zaključila je Antonija.

Njezin drugi izbor bio je hit Olivera Dragojevića “Što učinila si ti”.

Marija Šerifović je smatrala da su Antonija i pjevačica s kojom je pjevala u duelu, Matea Matković, zaslužile proći izravno dalje, što je podržala i Ceca, ali i publika velikim pljeskom

Sudac je ipak odlučio da se neće glasovati, bez puno razmišljanja presudio je Saša koji je rekao da izravno prolaze dalje i da su ih sve oraspoložile, prenosi Klix.ba.

 
index Instagram400x230 youtube