Ljubušanka u Plesu sa zvjezdama

Zvjezdanu postavu nove sezone showa Nove TV čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

Emisiju vode Igor Mešin i Maja Šuput, a članovi žirija su Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka Batelić.

Slastičarka Ivana Čuljak za mentora je dobila Ivana Jarneca. Njih dvoje su se gledateljima i žiriju predstavili uz cha cha cha. Ivana je u predstavljanju priznala da su joj probe naporne. “Ja sam to zamišljala puno romantičnijim”, rekla je. Također je otkrila da je plesno znanje dosad prezentirala u hercegovačkim svatovima. Ivana je inače rodom iz Klobuka kod Ljubuškog.

Nakon nastupa dobili su ovacije svojih navijača. “Ivana, ovo je bilo jako, jako, jako slatko. Vidi se da si uživala u karakteru plesa. Što se tehničkog aspekta tiče, moraš još malo poraditi na tome”, rekao joj je Marko nakon nastupa.

No dogodio se i gaf, a gledatelji Plesa sa zvijezdama ostali su zbunjeni kada je Igor Mešin, prilikom presjeka bodova kandidata, pročitao da se Matija i Helena nalaze na posljednjem mjestu sa 17 bodova prije nego što su oni uopće nastupili i prije nego što im je žiri uopće dodijelio bodove.

Matija i Helena na kraju su imali 16 bodova, a nije dugo trebalo da ovaj gaf pokrene lavinu komentara na društvenim mrežama.

“Malo ste se zeznuli sad i dali do znanja da su ocjene namještene na tablici Matija i Helena sa 17 bodova, a još nisu ni plesali”, primijetila je komentatorica.

 
index Instagram400x230 youtube