Novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan: Vraćaju se Šefika i Čombe

Uskoro se na Novoj TV počinju emitirati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan.

Novi nastavci čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vratit će neke stare likove u seriju, piše Index.hr.

Šefika, kućna pomoćnica, vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića. Šefiku glumi Jasna Žalica.

U ulozi Izeta i dalje je Mustafa Nadarević. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan te još uvijek sklon "maksuziji" i mladim ženama.

Izetov unuk Džebra kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je u novim nastavcima sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.

Damir, kojeg glumi Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje zanima. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a vraća se i Čombe.

Sada bogati Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom na to da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, upravo će Čombe preuzeti studio Akord.

U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis, uz svoju desnu ruku - Refka kojeg će i u novim nastavcima odigrati glumac Goran Navojec.

Glumac Senad Bušić koji je glumio Faruka je još 2018. otkrio da više neće glumiti u toj popularnoj seriji.

"Prije dvije godine Nova TV je dolazila da naruči 36 epizoda, da bi ih bilo ukupno 300. Onda sam ja tražio od izvršne produkcije da dođe do promjene teksta ugovora za tih novih 36 epizoda, kako bih imao zakonom regulirano 50 godina barem neko od eksploatatorskih prava. Ipak, nije bilo volje da se išta mijena. Zbog toga što nisu htjeli da se išta mijenja u odnosu na prethodne ugovore, donio sam odluku da više ne radim Lud, zbunjen, normalan", rekao je tad Bašić za Dnevni avaz.

 
index Instagram400x230 youtube