Izašao teaser filma o Draženu Petroviću kojeg glumi talentirani Ljubušak

Objavljen je teaser filma o Draženu Petroviću koji bi svoju premijeru trebao ugledati upravo na njegov rođendan u listopadu.

Jednog od najvećih košarkaša svih vremena utjelovio je mladi ljubuški glumac Domagoj Nižić o kojem ste u intervjuu koji je dao za portal Jabuka.tv već imali priliku saznati nešto više.

Dobio sam mail u kojem su me pozvali na audiciju, no naveli su da traže glumce koji liče na neke od stvarnih ljudi iz Draženovog života i tad sam pomislio da je njegova uloga već zauzeta. Javio sam mami da ću raditi casting, ali sam bio skeptičan i poprilično siguran da su dali ulogu nekom drugom.

Mama mi je rekla: “Sine vidjet ćeš da će te zvati da radiš casting za ulogu Dražena” i nakon tjedan dana dolazi mi mail i vidim da se radi o scenama za njegovu ulogu. Uzeo sam sav mogući materijal, kupio kartu do Sarajeva i u autobusu sam se praktički pripremio za casting, prepričao je ranije Domagoj za naš portal svoj put do uloge.

Uz Domagoja, uloge u filmu “Dražen” poznat i kao “Nešto jače od mene” pripale su Romini Tonković, Zrinki Cvitešić, Tonki Stošiću, Draganu Mićanoviuć, Lovru Tanfaru, Victoriji Hauer i drugima.

Inače, snimanje filma o neprežaljenom kapetanu u režiji Danila Šerbedžije započelo je na inicijativu Ljube Zdjelarevića i Ivora Šibera koji su dobili podršku obitelji Petrović.

Film je nastao u produkciji zagrebačke produkcijske kuće Kinoteka, uz koprodukciju sa slovenskom kućom December i srpskim Living Pictures.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 02 Srpanj 2024 09:02
 
index Instagram400x230 youtube