Nova hrvatska serija 'Kumovi' podijelila publiku: 'Opet isti glumci, loše'; 'Napokon, bolje je od Turaka'

Na programu Nove TV u ponedjeljak navečer se počela prikazivati nova domaća serija 'Kumovi'.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, serija je izazvala velik interes, ali i podijelila mišljenja gledatelja. Radnja serije smještena je u Dalmatinskoj zagori, u naselju Zaglave.

- Za početak ništa vau, ali prva epizoda je bolja od 'Bogu iza nogu' i 'Dar mara' - napisala je korisnica Facebooka no, druga se nije složila s njom:

- Još jedno sr*nje od serije s istim glumcima. Svaka turska serija je umjetničko djelo prema ovim lakrdijama.

I dok su neki gledatelji, sudeći prema objavama, bili zadovoljni s viđenim, neki smatraju da su 'Kumovi' samo 'još jedna serija za izbjegavanje'. Ipak, među njim je i bilo onih koji su ostavili kritički komentar u kojem su detaljno opisali ono što im se nije svidjelo, pišu 24sata.hr.

- Moram priznati da mi se u startu serija ne sviđa. Što se tiče sastava glumaca, kada sam vidjela tko se s kim upario i koji glumci su dovedeni, znala sam da neće biti dobro - napisala je korisnica društvenih mreža pa dodala:

Kako piše u službenom opisu serije na Novoj TV, obitelj i ljubav glavne su okosnice drame 'Kumovi'. Cesta kojom se može doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane su novopečeni bogataši i gastarbajteri Macani, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci Akrapi, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada - povratnici Gotovci.

Tri obitelji, Gotovac, Macan i Akrap, povezane kumstvom i interesom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta.

Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrjednije što imaju. Kad kumovi saznaju da su i braća, njihovo neprijateljstvo se još više rasplamsava, a počinje i natjecanje za očevu ostavštinu.

 
index Instagram400x230 youtube