”Večernja škola” Željka Pervana do suza nasmijala punu mostarsku Kosaču

Nakon 15 godina ekipa iz kultne ”Večernje škole” vratila se ponovno u školske klupe i u srijedu navečer do posljednjeg mjesta napunila veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Oduševljena publika neprestano se, gotovo dva sata, smijala profesoru Željku Pervanu alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovim učenicima Blažu (Damir Folnegović), Aljoši (Zlatan Zuhrić Zuhra), Denisu (Mladen Horvat) i Antimonu (Ahmed El Rahim).

Publiku su nasmijavali do suza osvrtima na današnjicu, svatko iz svoga kuta i svoga lika. Kako su ranije i najavili, fokus predstave je bio na procesima, ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije – bile su samo neke od tema.

Predstava je završila urnebesnim glazbenim showom Antimona, koji je zapjevao i neke poznate hercegovačke pjesme.

Iako se radi o istoj predstavi, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i dodani skečevi, koji se dotiču specifičnosti svakog dijela u koju predstava dolazi, pa tako i Sarajevo u četvrtak navečer, gdje u sklopu oproštajne turneje ”Posljednja večernja” stižu u BKC s početkom u 20:00 sati.

Kao i za sve njihove izvedbe i za večerašnju se traži karta više, a dostupan je još vrlo mali broj ulaznica u sustavu kupikartu.ba i biletarnici BKC-a.

 
index Instagram400x230 youtube