Svoje stihove govorili pjesnici iz Širokog Brijega, Mostara, Rame, Ljubuškog, Posušja i Imotskoga

Posljednji od četiri književna susreta ovogodišnje manifestacije „Književna večer s književnicima s područja Županije Zapadnohercegovačke“, u organizaciji knjižnica ove županije, upriličena je u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

Na ovoj lijepoj književnoj večeri svoje su književne uratke predstavili Ilija Fotić iza Rame, Zvonimir Mikulić iz Mostara, Mate Grbavac iz Ljubuškog, Ante Jukić Valin iz Posušja, Marko Čuljak iz Imotkog, Filip Pešorda, student Sveučilišta u Mostaru, te Grgo Mikulić, Blanka Kraljević, Marija Lovrić, Renata Naletilić i Sanijela Matković iz Širokog Brijega.

Ilija Folić predstavio se pjesmama „Odabrane duše“ i „Susret na Gori“, Zvonimir Mikulić čitao je vlastite stihove pjesama „Samo bih pisao“ i „Panta rei“, a Mate Grbavac pročitao je svoje poetske uratke „Utopljen u jeseni“ i „Svatko ima svoje“.

Nazočnima je svoje stihove pjesama „Ljubav“ i „Velika Gospa Posuška“ govorio Ante Jukić Vulin, Marko Čuljak nastupio je sa svojim pjesničkim ostvarenjima „Plave oči“ i „Sikira“, dok se Grgo Mikulić predstavio svojim pjesmama „Bez duha mojega što tijelo je moje“ i „Ravnjak“. Blanka Kraljević govorila je stihove svojih pjesama „Brijeg i ja“ i „Putovi i stranputice“, Marija Lovrić predstavila se pjesmom „Tango za kraj“, a Sanijela Matković završila je ovu poetsku večer svojim pjesničkim uratkom „Kamena krila“, piše Posusje.info.

Program je vodila Mirela Lovrić koja se zahvalila djelatnicima širokobriješke Narodne knjižnice na organizaciji ove lijepe književne večeri kojom je završena manifestacija „Književna večer s književnicima s područja ŽZH-a.

 
index Instagram400x230 youtube