NAJAVA: Dani otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški

Povodom Nacionalnog dana svjesnosti o knjižnicama te Mjeseca hrvatske knjige, JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški organizira projekt "Dani otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški", koji će trajati od 24. do 28. listopada.

Naime, u okviru spomenutih obilježavanja u Knjižnici Ljubuški bit će upriličena "Književna večer s književnicima s područja ŽZH", koja će se upriličiti u utorak 25. listopada, s početkom u 19 sati, u knjižnici te kolektivni posjeti učenika 3. razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuškog - u četvrtak 27. i petak 28. listopada, s početkom u 13 sati.

Uzgred podsjećamo, u tijeku je i izložba slika akademske slikarice Janje Barić, čiji postav svi posjetitelji knjižnice mogu vidjeti do srijede 26. listopada.

„Cilj projekta je podsjetiti nadasve djecu, ali ujedno i odrasle, na važnost sudjelovanja knjižnice u izgradnji društva znanja te ih kroz brojne kulturno-društvene aktivnosti upriličene u knjižnici pobliže upoznati s blagodatima iste. Ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane da tijekom tekućeg tjedna, u okviru projekta Dani otvorenih vrata posjete Knjižnicu Ljubuški i naprijed navedene manifestacije.“, istaknuli su organizatori.

 
index Instagram400x230 youtube