JU "KŠC" Ljubuški: Predstoje brojni kulturno-umjetnički programi

U organizaciji JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, na radost ljubitelja pisane riječi i umjetnosti, s ciljem oplemenjivanja kulturnog ljeta u Gradu Ljubuškom, predstoje brojni kulturno-umjetnički događaji.

Naime, u srijedu 3. kolovoza u Knjižnici Ljubuški bit će upriličeno predstavljanje zbirke poezije "Diva", autora Ilije Fofića. Svoj osvrt na zbirku poezije, izuzev autora Fofića, dat će prof. Antonia Galići pjesnikinja Marija Lovrić-Crnjac.

U četvrtak 11. kolovoza, s početkom u 20 sati, u Parku hrvatskih banova - gradskom parku, upriličit će se tradicionalna "Književna večer s književnicima s područja ŽZH".

U srijedu 17. kolovoza, u okviru manifestacije "Sjećanje na Antasa Mucića", na kojoj će nastupiti brojna kulturno-umjetnička društva, upriličit će se izložba slika nastalih na dosadašnjim likovnim kolonijama upriličenima na rijeci Trebižat, čime će zapravo biti otvorena ovogodišnja likovna kolonija, koja će se održati na vodopadima Kravice i Koćuša - a na kojoj će sudjelovati 30-ak slikara.

Koncem kolovoza predviđena je i skupna izložba slika polaznika šestog ciklusa besplatnog tečaja crtanja i slikanja za djecu i odrasle u Knjižnici Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube