NAJAVA: Dani otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira Dane otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški, koji će se upriličiti od ponedjeljka 21. do subote 26. veljače 2022. godine.

Knjižnica Ljubuški postala je središte kulturnih događanja i mjesto susreta u Gradu Ljubuškom te među brojnim svojim aktivnostima upriličila je i ove dane u okviru kojih će, među ostalim, biti održano predstavljanje romana „Koliko traje jedno zauvijek“ autora Filipa Pešorde, kao ujedno i prijave na tradicionalni, šesti po redu ciklus, besplatan tečaj crtanja i slikanja i posjet knjižnici polaznika dječjih vrtića.

Za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata knjižnice posjetiteljima je omogućen obilazak knjižnice pod stručnim vodstvom, koje će ih pobliže upoznati s blagodatima iste, nadasve bogatim knjižnim fondom, potom  s brojnim i raznovrsnim aktivnostima, uslugama, pristupom i pretraživanjem online kataloga knjižnice.

Ovo je prigoda da se učlanite u knjižnicu i kao član knjižnice koristite brojne pogodnosti koje ista nudi, nadasve druženje s knjigom – izvorom znanja i zabave.

Veoma je bitno istaknuti da za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški svi koji dugo vremena nisu vratili posuđene knjige to mogu učiniti bez bojazni od naplate zakasnine.

 
index Instagram400x230 youtube