FOTO: U Knjižnici Ljubuški otvorena literarna izložba povodom Valentinova

Danas je u Knjižnici Ljubuški, povodom Dana zaljubljenih - Valentinova, otvorena izložba literarnih radova učenici OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Izložba ostaje otvorena od 14. do 19. veljače - do kada će svi posjetitelji knjižnice biti u prigodi vidjeti što o ljubavi, zaljubljenosti i leptirićima u trbuhu misle učenici.

"Pozivamo sve da, nadasve tijekom današnjeg dana - Dana zaljubljenih, ali ujedno i tijekom tekućeg tjedna do 19. veljače, posjete Knjižnicu Ljubuški i pročitaju što o ljubavi misle najmlađi. Naime, dugo vremena psiholozi su bili neskloni kako definiranju tako i istraživanju fenomena ljubavi. Izgleda da se ta tema smatrala neozbiljnom i neprikladnom, a ništa bolje nisu prolazili ni oni koji su je pokušavali istraživati. Ni dan danas, na ta vječna pitanja o ljubavi, zaljubljenosti i leptirićima u trbuhu, nismo uspjeli naći jedinstven odgovor. Međutim, uvjerenja smo da su učenici OŠ Marka Marulića svojim literarnim radovima dali odgovor na spomenuta pitanja.", istaknuli su iz JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški

Izložba_4.jpg

Izložba_3.jpg

Izložba_2.jpg

Izložba_1.jpg

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 14 Veljača 2022 08:47
 
index Instagram400x230 youtube