U Knjižnici Ljubuški održana kreativna radionica božićnih ukrasa za djecu i odrasle s teškoćama u razvoju

Danas je u Knjižnici Ljubuški upriličena tradicionalna kreativna radionica božićnih ukrasa za djecu i odrasle s teškoćama u razvoju.

Sudjelovali su članovi Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ i prijatelji udruge.

Po okončanju kreativne radionice, sudionici su s božićnim ukrasima nastalima na istoj, kao ujedno i u školama u suradnji s učiteljicama i asistentima, ukrasili božićno drvce u prostorijama knjižnice.

Druženje bijaše prožeto prigodnim pjesmama i darovima koje je osigurao Grad Ljubuški na čelu s gradonačelnikom Vedranom Markotićem.

„Hvala članovima Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ i prijateljima, na čelu s predsjednicom Zorom Skoko, na sudjelovanju na tradicionalnoj kreativnoj radionici božićnih ukrasa u Knjižnici Ljubuški.

Ujedno, budući da su članovi navedene udruge, među ostalim, učenici osnovnih škola s područja Grada Ljubuškog - OŠ Ivane Brlić Mažuranić Gračine, OŠ Marka Marulića Ljubuški i OŠ Tina Ujevića Vitina, istima zahvaljujemo na susretljivosti da članovi sudjeluju na kreativnoj radionici božićnih ukrasa za vrijeme nastave i potpori koju pružaju udruzi u njezinom radu.

Veliko hvala i gradonačelniku gosp. Vedranu Markotiću koji je osigurao prigodne darove za sudionike radionice.

Na koncu s ponosom možemo istaknuti da Knjižnica Ljubuški i ove godine ima najljepše božićno drvce u gradu.“, istaknuli su organizatori.

Na kreativnu radionicu božićnih ukrasa osvrnula se i Zora Skoko, predsjednica udruge "Duga".

"Veliko hvala  JU "KŠC" Ljubuški na gostoprimstvu u Knjižnici Ljubuški i organizaciji ove hvale vrijedne tradicionalne kreativene radionice božićnih ukrasa. Ujedno, veliko hvala i osnovnim školama - ravnateljima, nastavnom osoblju i asistentima, čiju smo potporu imali pri izradi božićnih ukrasa. Djeca su zaista bila oduševljena današnjim druženjem te se s nestrpljenjem raduju budućim.", istaknula je Skoko.

Podsjećamo, radionicu je organizirala JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški u okviru manifestacije "Advent u Knjižnici Ljubuški".

slika_1.jpgslika_2.jpgslika_3.jpgslika_4.jpgslika_5.jpgslika_6.jpgsloka_6_d.jpgslika_7.jpg

 
index Instagram400x230 youtube