Održana božićna predstava za polaznike dječjih vrtića s područja Grada Ljubuškog

Istaknuto Održana božićna predstava za polaznike dječjih vrtića s područja Grada Ljubuškog

Danas je u prepunom Kulturnom centru u Ljubuškom , u okviru manifestacije „Advent u Knjižnici Ljubuški, upriličena božićna predstava za polaznike dječjih vrtića.

Predstavu je organizirala JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški  u suradnji s osnovnim školama s područja Grada Ljubuškog.

Na samom početku nazočne je uime organizatora pozdravio Ivica Vizentaner, koji je ujedno moderirao programom.

Potom su se izmjenjivali božićne pjesme i igrokazi u izvedbi ljubuških osnovoškolaca. 

Ponajprije su nastupili učenici OŠ Tina Ujevića Vitina s božićnom predstavom naslovljenom „Božićna priča“, zatim su nastupili učenici OŠ Ivane Brlić Mažuranić Gračine s božićnom predstavom „Isus u svemu“ i učenici OŠ Marka Marulića Ljubuški s božićnom predstavom „Zvončići“.

Na koncu su svi sudionici skupno otpjevali pjesmu „Fritula“.

Budući da je vrijeme Došašća, među ostalim, vrijeme darivanja, sva djeca su dobila prigodne darove koje je osigurao Grad Ljubuški na čelu s gradonačelnikom Vedranom Markotićem.

„Ovom prigodom zahvaljujemo svim sudionicima - učenicima, učiteljicama i ravnateljima OŠ Marka Marulića Ljubuški, OŠ Ivane Brlić Mažuranić Gračine i OŠ Tina Ujevića Vitina na pripremljenim prekrasnim božićnim predstavama kojima su razveselili najmlađe žitelje Grada Ljubuškog i istima približili Božić i uljepšali vrijeme priprave za najradosniji blagdan. Ujedno, hvala dječjim vrtićima - DV „Ljubuški“, DV „Oblačić“, DV „Petar Pan“, DV „Jelenko“ i DV „Bubamara“ na sudjelovanju, kao i gradonačelniku gosp. Vedranu Markotiću koji je podržao manifestaciju i osigurao darove za sve sudionike.“, istaknuli su organizatori.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 12 Prosinac 2021 18:08
 
index Instagram400x230 youtube