Besplatni tečaj crtanja i slikanja za djecu i odrasle u Knjižnici Ljubuški

Nakon ljetne stanke, poradi godišnjih i školskih odmora, besplatan tečaj crtanja i slikanja za djecu i odrasle u Knjižnici Ljubuški se nastavlja. 

Naime, posrijedi je nastavak aktualnog - petog po redu, tečaja, koji je počeo početkom lipnja, a koji je privremeno bio prekinut poradi godišnjih i školskih odmora.

Susret polaznika od 1. do 6. razreda održat će se danas - u srijedu 15. rujna, s početkom u 18 sati, dok će se pak susret polaznika od 6. do 9. razreda te odraslih upriličit u četvrtak 16. rujna, s početkom u 18 sati.

Tečajem će rukovoditi prof. Ivana Pavlović.

"Ovom prigodom zahvaljujemo prof. Juri Paponji na dosadašnjem uspješnom rukovođenju tečajem te mu želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju. Naime, prof. Paponja će kao dobitnik prestižne Chevening stipendije završavati svoj drugi master iz umjetnosti na Sveučilištu  Leeds, Engleska - čestitamo!

Uzgred podsjećamo, po okončanju aktualnog, petog po redu, tečaja te izložbe radova nastalih na istome, pružit ćemo priliku svim zainteresiranim da se upišu u novi, šesti po redu, tečaj crtanja i slikanja za djecu i odlasle u Knjižnici Ljubuški. Pravovremeno najavimo prijave za tečaj, međutim molimo sve zainteresirane da se pravovremno i prijave, budući da je broj prijava na isti, iz opravdanih razloga, ograničen.", istaknuli su organizatori.

 
index Instagram400x230 youtube