U Knjižnici Ljubuški održan treći okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica s područja ŽZH

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizirala je treći okrugli stol za predstavnike gradskih knjižnica s područja Županije Zapadnohercegovačke na temu „Rad knjižnice za vrijeme pandemije korona virusa".

Susretu, koji je upriličen u Knjižnici Ljubuški, nazočili su predstavnici gradskih knjižnica iz Gruda, Posušja, Širokog Brijega i Ljubuškog.

Na okruglom stolu razgovaralo se o načinu rada, poteškoćama i mogućnostima gradskih knjižnica za vrijeme pandemije prouzrokovane s korona virusom.

„Unatoč pandemiji prouzrokovanoj s korona virusom, pridržavajući se svih izrečenih higijenskih i epidemioloških mjera, JU "KŠC" Ljubuški organizirala je brojne i raznovrsne kulturno-društvene sadržaje za sve kategorije društva, sukladno navedenom istaknuli bismo da je u Knjižnici Ljubuški u tekućoj godini upriličeno 30 raznovrsnih manifestacija, što je zaista impozantna brojka s obzirom na aktualnu situaciju i time smo zapravo održavali kulturni život u gradu“, poručili su predstavnici iz Knjižnice Ljubuški.

Podsjetimo, u Knjižnici Ljubuški su upriličena i prethodna dva okrugla stola 2018. i 2019. godine na teme „Značaj gradskih knjižnica i njezina prisutnost u lokalnoj zajednici“ te „Knjižnice i dostupnost informacija u obrazovnom procesu“.

Napomena: Okrugli stol upriličen je sukladno preporučenim higijenskim i epidemiološkim mjerama.

 

okrugli_stol_2.jpg

 

okrugli_stol_1.jpg

Poslijednja izmjena danaSubota, 19 Prosinac 2020 19:33
 
index Instagram400x230 youtube