Ljubušak jedan od osnivača nove vaučer platforme "Hrvatski startup Skaut"

Na Zagrebačkom Velesajmu održava se konferencije Money Motion 2024 na kojoj se okupilo 2000 posjetitelja iz više od 600 kompanija.

Samo u prvih sat vremena konferencije registrirano je više od ukupnog broja ljudi prošle godine. Posjetitelji su tijekom cjelodnevnog programa, prvoga dana konferencije, na dvije pozornice čuli gotovo 50 stručnjaka iz različitih sfera FinTech industrije, direktora vodećih financijskih i regulatornih institucija, investitora, manjih i većih poduzetnika, znanstvenika i konzultanata te se održalo i Startup Pitch natjecanje između 15 obećavajućih timova čije ćemo pobjednike saznati krajem današnjega dana.

Na Money Motion 2024 prezentiran je hrvatski startup pod nazivom Skaut. Kao startup Skaut je ušao u uži izbor među 10 najbolje ocijenjenih Startupova u regiji. Razgovorali smo s jednim od osnivača i prezentatorom ovog startup-a mladim Borisom Vujicom koji nam je ukratko pojasnio što omogućava Skaut fintech platforma.

„Skaut fintech platforma je prvenstveno namijenjena velikim trgovačkim lancima i njihovim kupcima, koje ih veže na jednoj jedinstvenoj platformi i aplikaciji pod nazivom Skaut. Ovo je inovativna digitalna platforma koja omogućuje kupcima da jednostavno upravljaju svojim vaučerima, bez potrebe za fizičkim papirnatim ili plastičnim vaučerima. Skaut je platforma koja će kod svake kupnje korisnicima donijeti osjetnu vrijednost, te kupci više ne moraju sakupljati bodove na raznim aplikacijama, kazao je Boris Vujica koji je prvoga dana konferencije održao prezentaciju koja je jako dobro popraćena i prema reakcijama nazočnih već je vidljivo kako je privukla pozornost i zanimanje za ovu inovativnu digitalnu platformu.

Boris Vujica je pojasnio i što sve budući trgovci i kupci ove platfome mogu očekivati i dobiti.

„Sa Skautom kupci imaju sve svoje vaučere na jednom mjestu na jednoj aplikaciji (Skaut app). Kupci mogu vaučere mogu dijeliti kao poklon vaučere, plaćati s njima, te će biti omogućena isplata vaučera na račun. Kroz sustav vaučera, kupci mogu osjetiti zahvalnost trgovaca i uživati u posebnim pogodnostima prilikom svake kupovine.

Skaut nudi nevjerojatne značajke trgovcima, omogućavajući im da bolje upoznaju svoje kupce i pruže im personalizirano iskustvo i zahvalnost kod svake kupnje. Sa Skautom, trgovci dobivaju kvalitetnu fintech platformu s jednostavnom integracijom, koja će im omogućiti da obave emisiju digitalnih vaučera, te uvedu digitalnu metodu plaćanja vaučerom na platnom mjestu „SkautPay“. Sa Skautom, trgovci mogu zadržati postojeće i privući nove kupce, pa čak i da povećaju prodaju u vrijeme manjeg prometnog opterećenja, pojasnio je način rada i sve benefite koje ova inovativna digitalna platforma donosi.

Posebno je bitna još jedna značajka Skauta. Dodatna vrijednost fintech platforme Skaut jeste u tome što će pored sveg navedenog, Skaut omogućavati trgovačkim društvima i institucijama da svojim zaposlenicima isplaćuju neoporezive dodatke na plaću na Skaut vaučer te time koristeći sve pogodnosti trgovaca koje je Skaut za njih omogućio na platnim mjestima SkautPay.

 
index Instagram400x230 youtube