Ena Nižić osvojila zlatni gumb: Najbolji trenutak ikad, koliko je ona talentirana, čista, neiskvarena

Malena Ena ljubuškog je podrijetla. Naime, Enin tata (Vedran Nižić) je iz Ljubuškog, preciznije iz Lisica. Nedavno je sudjelovala i na koncertima “Umro sam, al’ sam živ” koji se održavao u kulturnom centru našeg grada, gdje je pobrala sve simpatije.

Također je na festivalu pjevača amatera u Širokom Brijegu odnijela pobjedu u prethodnoj godini.

Devetogodišnja Ena Nižić iz Metkovića žiri je, posebno Maju, osvojila čim se pojavila na pozornici showa Supertalent, a onda im je pripredila pravi spektakl.

”Ja kad sam bila mala, rekla sam mami da se hoću prijaviti na Supertalent. I onda je ona rekla – dobro, idemo vježbati pjesmu. Ja sam to kao navježbala, jednom sam sve to otpjevala kako treba, ona je rekla, sad znaš pjevati, sad ćemo te voditi na natjecanja”, ispričala je Ena Nižić u predstavljanju prije nastupa na Supertalentu. 

”Ja bih sebe opisala kao nekako zvrckastu i ljubaznu djevojčicu, suosjećajnu, sretnu, ja sam baš borbena djevojčica, zato mi se i svidio karate, osvajam medalje i jako sam dobra u tome. Sviram violinu, to mi je jedan od najljepših instrumenata, graciozna je nekako, ima prelijep zvuk”, rekla je Ena.

”Najveća podrška su mi roditelji i brat i sestra. Volim sve pjevačice, ali nekako mi je najdraža Maja Šuput, zato što je baš zvrckasta i ima prekrasne haljine. I ovo mi je jedan od prvih mikrofona i najdraži mi je”, otkrila je Ena držeći u ruci Majin mikrofon.

”Ti si najljepše obučeni kandidat i kandidatkinja ikada. Nitko se nikad nije ovako obukao”, poručila je Maja djevojčici kad se pojavila na pozornici.

”Sad si me rasplakala i ne mogu ti uopće opisati koliko si me taknula”, započela ja Maja s komentarom koji nije uspjela dovršiti, pa se nadovezala Martina.

”Mene si isto tako taknula, ali ipak još uvijek mogu pričati. Znači, tebe je mama učila pjevati, vi ste to doma radile, ti si odlučila da to bude fight song, ja bih te molila da nastaviš tako raditi s mamom, jer to što je mama napravila je napravila najbolji mogući posao. Toliko si savršena i toliko si preslatka, i toliko si cijeli paket, evo možda Maja Šuput plače jer zna da je njezinoj karijeri došao kraj zbog tebe”, zaključila je Martina u svom stilu.

”Čarobna i veličanstvena i jedinstvena, bravo”, poručio je Davor.

Taman kad je Ena krenula napustiti pozornicu, žiri ju je pozvao da se vrati nazad, a dok je ona čekala, oni su se došaptavali, a onda su sve objasnili.

”Situacija je sljedeća. Nije baš da ovo smijem, ali i produkcija nekad radi neke stvari koje ne smije, pa smo se mi sad dogovorili da ćemo zeznuti i produkciju i pravila, i po prvi put u životu, svi skupa dati da”, rekla je Maja, a onda su sva četiri člana žirija u isto vrijeme stisnula zlatni gumb.

”Ovo se nikad nije dogodilo, ovo smo se svi zajedno dogovorili, a sad ćemo vjerojatno dobiti po guzici”, rekla je Maja kad su se svi zajedno nakon zlatnog gumba okupili na pozornici.

”Najbolji trenutak ikad, koliko je ona talentirana, čista, neiskvarena”, komentirale su Martina i Maja. Žiri inače toliko različit, u ovoj se odluci, ujedinio.

 
Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 06 Studeni 2023 08:47
 
index Instagram400x230 youtube