Ministar za ljubav: Mladići su se ohladili, a djevojke se ugrijale. U moje vrijeme su muškarci bili vrući. Ja ne znam što se tu događa.

Svoje rodno mjesto Nedeljko Babić Gangster proslavio je prije 40 godina kad je baš u Runovićima spojio prve parove i odatle krenuo u svijet i ozbiljan biznis.

- Vidio sam, ima puno neželja i djevojaka koji su već u ozbiljnijim godinama i tako ja kažem: 'Iđem malo pomoći, nešto korisno napraviti!' i riješim jednoga, drugoga, trećega... Vidim da mi taj posa ide - prisjeća se ovaj bračni posrednik, koji je dosad spojio 465 parova. Razvoda, koliko se zna, nije bilo.

Gdje god dođe za ozbiljnu vezu više mu se obraćaju žene.

- Mladići su se ohladili, a djevojke se ugrijale - oće se udat, oće rađati djecu... Ja ih zovem mlakonje. Prije to nije bilo u moje vrijeme. U moje vrijeme su muškarci bili vrući. Ja ne znam što se tu događa. Sporo prilaze djevojci i sporo se žene. Mladić sidi, on bi po' godine sidija i ne bi priša. Triba prići, jedan korak napraviti - otkriva Gangster za Novu BH, prenosi IKS Portal.

Posljednjih godina u Hrvatsku je počeo udavati i strankinje.

- U Ukrajini ima četiri milijuna viška djevojaka i mnoge su izrazile želju da bi se udale u Hrvatsku. Nadam se da će malo Ukrajinke popraviti demografsku sliku, da će se udati, a ove domaće nek' se zamisle, jer one mudruju, pametuju, nitko im ne valja - poručuje Gangster.

Djevojkama sa svih ovih prostora zamjera jedno.

- Ona vodi pasa, ona je uz mamu... Prije bi se djevojke udavale od 20, 25, a sad one čekaju 40, 50, a to je kasno, treba malo ranije se udavati. Mladić može skupiti malo više godina, a djevojka ne može za rađanje djece. Nama je cilj da se malo popravi demografska slika - kaže ovaj ministar za ljubav.

U razgovoru za Novu IN okrio je i kakvu je ženu najteže udati i kojeg muškarca je najteže oženiti.

 
index Instagram400x230 youtube