Andrej Kramarić objavio fotku s vodopada Kravica s prelijepom suprugom

Andrej Kramarić sa svojom suprugom Mijom otišao je na odmor u Bosnu i Hercegovinu.

Posjetili su slap Kravica kraj Ljubuškog i time se pohvalili na društvenim mrežama. Pratitelji su oduševljeni ovom objavom nogometaša.

Kramarić ne prestaje sa serijom objavljivanja zajedničkih fotografija sa suprugom, odnosno objavio je nekoliko fotografija s intimne proslave vjenčanja u Zagrebu, a niti sada nije bio samozatajan. Otkrio je kako je i na spomenutom mjestu palo i kupanje.

andrej.JPG

Iako su se zaljubljeni golupčići prošle godine vjenčali u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, u svibnju ove godine na vječnu ljubav zakleli su se i pred Bogom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

Inače, njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017. godine, nakon slučajnog susreta. Iako su imali niz zajedničkih prijatelja, dotad se nisu sreli, no nakon što su se upoznali - znali su da je to to. Vrlo brzo ušli su u vezi, a iako su ljubav određeni period održavali na daljinu, ništa im nije bio problem pa su se viđali kad god su im obaveze to dopuštale. Budući da je Mia doktorica veterine, nije odmah Kramarića slijedila u Njemačku gdje ga je odvela njegova briljantna karijera.

 

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 04 Srpanj 2022 09:08
 
index Instagram400x230 youtube