Meridian poklanja 10 KM I 300 BESPLATNIH SPINOVA + 10% na uplate karticama!

Nema potrebe više da se čeka bilo šta ili bilo ko! Igra i najbolja zabava u Meridianu uvijek  je dostupna kroz samo par klikova. I sad specijalni bonus, daje šanse da za igru BEZ RIZIKA!

Tamo gdje svi drugi uzimaju manipulativne troškove, raznorazne provizije i sl., Meridian samo časti dodatno sa  REKORDNIH 10% BONUSA za najuzbudljiviju igru.

Sve što treba da uradiš, jeste da bilo kojom bankovnom karticom ( visa, maestro, mastercard ), uplatiš iznos od minimalno 10 KM i BONUS će biti na tvom račun, čim se javiš Korisničkom servisu. ( viber, wapp, facebook, instagram, e-mail )

Tvoj bonus, neka uvijek bude najbolja zabava po tvom ukusu. NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i najbolja sportska ponuda čeka te na web sajtu meridianbet.ba, a adrenalinska avantura na Meridian Online Kazinu, može da stvori ozbiljne dobitke, ukoliko se usudiš naravno!?

Naravno da ni to nije sve, jer ukoliko se do sad nisi registrirao, sad je idealna šansa! Meridian svim novoregistriranim igračima spremio je POKLON OD 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

Meridian – kuća najvećih bonusa!