U MERIDIANU SU NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: RB LEIPZIG 2.30, REAL MADRID 1.80!

Sve top lige petice u samom su finišu prvenstva.

Vrijeme taktiziranja je gotovo, zna se šta je cilj. Sve ekipe igraju na pobjedu, jer opstanak u eliti, mjesta u europskim natjecanjima i titule se samo tako uzimaju. Za ovaj foto-finiš, Meridian je spremio rekordne kvote.

Apsolutno najveće kvote na planeti u Meridianu, dolaze sa EXTRA BONUSOM. Ukoliko sad napraviš meridianbet nalog, dobijaš 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE i dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA za Meridian Kazino.

La Liga će danas biti prava „ludnica“ za LIVE IGRU. Svih deset mečeva igra se u 18.30h, a borba za titulu nikad nije bila interesantnija. Atl. Madrid je na prvom mjestu, Barca na drugom sa 4 boda manje, a Real Madrid kasni bod za Kataloncima. Ath. Bilbao – Real Madrid, sigurno je meč koji se danas ne propušta nikako. Nakon remija sa Sevillom od 2:2, sad se mora upisati pobjeda. Posljednju tekmu ova dva tima dobila je ekipa Ath. Bilbaa, tako da je to još jedan dodatan razlog za osvetu. Iskoristite priliku da igrate na Real Madid – „dvica za titulu“ – 1.80!

Mečevi koje danas obavezno treba ispratiti, jer kvote „vrište“ su:

Bundesliga večeras je u znaku derbija. Od 20.30h: RB LEIPZIG – WOLFSBURG. Određeni dio prvenstva ove ekipe su se borile i za samu titulu, ali ipak Bayern M. je dokazao svoju dominaciju i zgrabio devetu titulu za redom. Obje ekipe igraju napadački nogomet tako da nije isključeno da večeras gledamo neki 7+ meč. Utakmica koju su ova dva tima igrala u DFB Pokal kupu, pokazala je koliko su “Bikovi“ trenutno spremnija ekipa. Statistika meča dokaz je njihove dominantnosti, jer i posjed lopte i broj šuteva, ali i sama igra rezultirala je pobjedom od 2:0. Prilika koja se jednostavno ne propušta, večeras je igra na Bikove“ za najveću kvotu naplaneti – 2.30!

Meridian – najveće kvote na planeti

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 14 Svi 2021 14:42