MERIDIAN: Šansa je tu! Prilika za 200% BONUSA koja se ne propušta!

Meridian – kuća najvećih bonusa, jednostavno dominira.

I upravo zato, sportska kladionica Meridian, kao kuća najvećih bonusa, sad svojim igračima i novoregistriranih i postojećim ostvaruje snove! Extra bonus 200% je tu...

I šta je sve potrebno, da se „skine“ bonus?

Stvar je vrlo jednostavna, jer sve što treba da uradiš da te kvalificiraš za ovaj bonus, je minimalna uplata od 10 KM na tvoj meridianbet račun i momentalno dobijaš 100% bonus na računu i plus 100 poklon spinova, na Meridian Online Kazinu.. Ali, tu nije kraj!

Prilikom drugog depozita dobijaš 60% bonus i dodanih 60 poklon spinova i šta sad? Pa, ni tu nije kraj, jer već sa trećim depozitom na račun, ponovo idu nagrade i ponovo dobijaš 40% bonus i 40 dodatnih spinova.. Realno nije realno, ali je ipak – ISTINA!

Sad nije trenutak za premišljanje, jer odluka je vrlo jednostavna. Registriraš se na meridianbet.ba, ukoliko već nisi i ne propusti priliku da se konačno dokažeš kao pravi „tatamata“. A, pravi „tatamata“ za kladionicu postaješ tako što tipuješ na najveće kvote na planeti, a pogotovo što sad dobijaš i 10% EXTRA BONUS na sve uplate bankovnim karticama!

Igra je u tvojim rukama, a Meridian –kuća najvećih bonusa!