Meridian poklon za registraciju i najveće kvote: ARSENAL 1.90, BETIS 2.10, INTER MILAN 2.45!

Samo u Meridianu, nogometna nedelja se tipuje sa najprofitabilnijim kvotama na planeti.

U svim europskim ligama trka je titulu i mjesta koja vode u europska natjecanja. Meridian zato ove nedelje poklanja svim igračima najveće kvote na planeti IKADA!

A, uz najveće kvote na planeti, savršeno ide poklon za BESPLATNO KLAĐENJE i dodatni bonusod 20% za sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom.

Dan tipovanja najbolje je otvoriti sa „kec ko kuća“, zar ne? Arsenal – Fulham, od 14.30h na „Emirates“ stadionu, fenomenalna je prilika da se odmah osigura sigurica, sa najvećom kvotom na planeti. Dovoljno je samo reći da poslednjih 5 tekmi, gost nije izvukao ni boda protiv „Topdžija“, tako da ARSENAL – 1.90, praktično se sam od sebe upisuje na tiket.

Španjolska La Liga, danas na reportoaru nam nudi čak osam tekmi. Najinteresantniji tip dana, je tekma Betis – Valencia. Domaćin se bori za 5. mjesto na tabeli, da sledeće sezone zaigra u Ligi Europe, dok su gosti jednostvano zakucani na sredini tabele, bez neke prevelike motivacije. U gostima praktično gube svaku, dok je jako dobro poznato koliko je Betis tvrd domaćin kad se igra u Sevilji. Prilika za upis BETIS – 2.10, se ne propušta. A, kao stvorene tekme La Lige za Bet Builder su:

Seria A, danas je u znaku derbija. Od 20.45h stadion „Diego Armando Maradona“ u Napulju, ima da gori. Napoli – Inter, pravi je spektakl nogomet. Napoli se bori za mjesta koja vode u najelitnije europsko natjecanje naredne sezone, dok Inter za titulu koju jako dugo čeka. Inter nema problema sa igrom u gostima, vezali su čak četiri pobjede, ali kad se napada titula Skudeta, mjesta za opuštanje nema. Tipuj DVICU INTER – 2.45, jer na najvećim tekmama uvijek se uzimala najveća lova.

A, svaki pravi tipster, danas će razmoriti i ove parove:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSubota, 17 Travanj 2021 15:16