Meridian: Registruj se i igraj najveće kvote na planeti: WEST HAM 2.15, BAYERN M. 2.05 + POKLON

Tjedan Lige prvaka i Lige Europe je iza nas. Znamo ko su polufinalisti, ali borba i dalje traje. Ko će osvojiti titulu? Ko će sljedeće sezone u Europu? Ovaj vikend Meridian sportsku prognozu za Lige petice plaća najprofitabilnijim kvotama na planeti i to uz poklon..

Ukoliko se registriraš na meridianbet.ba, čeka te poklon za BESPLATNO KLAĐENJE, a svaka uplata bankovnim karticama i e-bankingom „bustovana“ je sa 20% BONUSA!

Spektakl dana, koji će sigurno sve prave nogometne fanove, prikovati za TV- ekrane, je okršaj za titulu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Od 19h, na stadionu „Asim Ferhatović Hase“, FK Sarajevo – Borac Banja Luka. Domaćin je prvi na tabeli, sa 5 bodova razlike, ali derbi je ono što napravi prvaka, tako da večeras možemo očekivati sve. Svi se sjećamo „ludnice“ u dvomeču prethodne sezone ( 2:2 i 4:2 ), ali znamo da je Sarajevo uvijek brutalan domaćin, tako da najlogičnija odluka danas je udariti „KEC“ – NAJVEĆA KVOTA NA PLANETI: SARAJEVO – 2.10!

U samom startu dana, pratimo meč Premier League: Newcastle – West Ham. Ovdje gost ne bi trebalo da ima nekih problema. Trenutno se nalaze na 4. poziciji prvenstva, na mjestu koje ih naredne sezone vodi u europsku elitu, ali imaju samo bod razlike ispred Chelsea, tako da mjesta opuštanju nema nikako. Prethodnu tekmu dobili su Leicester sa 3:2, tako da danas sve osim 3 nova boda, prosto je za nevjericu. Najbitnija stvar je da se na ovom meču može zaraditi nevjerovatna lova, jer Meridian pobjedu West Ham-a plaća najvećom kvotom na planeti – 2.20!

U Bundesligi, ove sezone apsolutna je „ludnica“!  „Bavarci“ jesu prvi na tabeli, ali mjesta za kiks nema. Kako su ispali iz Lige prvaka jedini cilj im je pehar Bundeslige, tako da danas se Wolfsburg pobjediti mora. Igrati u gostima „Bavarcima“ nikad nije bio problem. I sad imaju 4 vezane pobjede u gostovanjima, tako da jedino logično danas jeste ovdje „raspaliti“ čistu DVICU – BAYERN MUNCHEN: 2.10! Pored ovog derbija kola, danas takođe pratimo:

  • Augsburg – A. Bielefeld
  • Monchengladbach – E. Frankfurt
  • Freiburg – Schalke
  • Leverkusen – FC Koln
  • Union Berlin – Stuttgart

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 16 Travanj 2021 18:45