Meridian – 3 najveće DVICE NA SVIJETU: LAZIO 2.15, REAL SOCIEDAD 2.30, MAN. UTD 2.60!

Danas je dan kao idealan za ozbiljne „mahere“. Igraju se tri najveće dvice na svijetu, a dobitak je praktično već sam od sebe na isplati. Pored „najnabildanijih“ kvota na planeti, Meridian za prave igrače ima specijalni poklon.

Sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom su „bustovane“ sa 20%, a ukoliko sad, odmah, napraviš svoj meridianbet nalog, čeka te poklon za BESPLATNO KLAĐENJE!

U talijanskoj Seria A, situacija je maksimalno „uzavrela“. Meč koji danas ozbiljno pravi rekordnu kvotu je: Verona – Lazio. Rimljani su na šestoj poziciji tabele sa 52 boda, a moraju doći minimalno na četvrtu poziciju, da igraju Ligu prvaka naredne sezone, tako da napad od prve sekunde je njihova jedina opcija. Imaju 3 vezane pobjede u prvenstvu, a idu u goste ekipi koja nema pozitivnog rezultata na domaćem terenu još od polovine veljače. Prilika da se ova DVICA OD 2.15 iskoristi, se ni u ludilu ne propušta!

U La Ligi, Villareal dočekuju Osasunu, Valladolid igra kući sa Granadom, Atl. Madrid ide u goste Betisu, ali tekma koja se sigurno igra na tiketu je Valensia – Real Sociedad. Gosti su na 5. mjestu tabele, a danas su tipovani aposolutno najvećom kvotom na planeti – 2.30!

Premier League u znaku derbija. Tottenham – Manchester United, danas je posebna poslastica, specijalno zbog „Mr. Special One“ – Jose Mourinha. Mnogo je njegovih izjava sa kolikom ljubavlju je vodio „Crvene đavole“, zato je premium danas gledati ovaj meč. Ekipa „Ubice dječijeg lica“ – Olegunar Solskjera na drugom je mjestu tabele iza gradskog suparnika. Mnogi se nisu nadali ovom rezultatu, jer Solskjer je došao više kao prelazno riješenje, ali se ipak dokazao kao vrsni stručnjak, tako da ništa manje od pobjede u današnjem susretu se i ne očekuje. Prilika za sve koji igraju bez straha i koji su svijesni da se prava lova uvijek uzima na najvećim mečevima. Danas se ozbiljno tipuje na najveću kvotu na planeti – Man. Utd: 2.60!

A, tekme kao stvorene za „najnabildanije kvote“ i Meridian – Bet Bulder su:

Sad, ukoliko nemaš, kreiraj medianbet nalog, jer danas te čeka poklon za BESPLATNO KLAĐENJE!

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSubota, 10 Travanj 2021 10:48