Meridian – KVOTE NOVE DIMENZIJE: BARCELONA 2.50, LIVERPOOL 1.60, BOR. DORTMUND 2.00! Bonus 20%!

Uživo kvote aposlutno će da „divljaju“ večeras. Već sad u Pre Match ponudi, Meridian nudi apsolutno najveće kvote na planeti za najveći okršaj španjolskog prvenstva, a možda Europe i svijeta: REAL MADRID – BARCELONA.

Kao specijalna premija, za sve prave tipstere, koji znaju da se prava lova uvijek uzima, samo na najvećim tekmama, sad pored „nabildane“ kvote na maksimum, 20% bonusa za sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom.

REAL MADRID – BARCELONA

Situacija na tabeli La Lige, je praktično rečeno – „ludnica“! Na prvom mjestu, u 30. kolu, je Atl. Madrid, sa 66 bodova, dok Barca sa 65 diše za vratom, ali i Real M. je tu, sa samo 2 boda manje. Ni jedna ni druga ekipa nisu na najbolji način započeli prvenstvo, te im se sad na kraju to obija o glavu. Ali, ipak, situacija nije nepopravljiva. Ogromna prednost u ovoj tekmi je na strani ekipe iz Katalonije. U sastavu Reala nema kapetana S. Ramosa, a pored njega, tekmu će propustiti i E. Hazard, Caravajal i Varane. Nakon ispadanja iz Lige prvaka, jedina šansa za Messija i ekipu, da spasu prvenstvo jeste titula u Španjolska. Nema tu šta mnnogo da se razmišlja, Real mora osjećati umor nakon tekme u Ligi prvaka, ovog tjedna, dok je Barca imala sve vrijeme svijeta za odmor i pripremu. Svaki pravi tipster neće propustiti priliku da „busta“ svoju uplatu sa 20% i da se tipuje na najveću kvotu na planeti za BARCELONU – 2.50!

Engleska Premier League donosi posebno uzbuđenje. Meč Liverpool – Aston Villa. Klopp-ova ekipa je trenutno na 7. poziciji sa 49 bodova i neophodno im je potrebno 3 boda, da se uključe u trku za pozicije koje naredne sezone vode u najelitnije europsko natjecanja. West Ham je trenutno na 4. poziciji sa 52 boda. Ono što je svakako dobra vijest za sve fanove ekipe sa „Enfild“ stadiona, jeste da je M. Salah ponovo u golgeterskoj formi, a takođe i D. Jota zabija gotovo na svakoj. Čeka se samo da proradi i Mane. Ukoliko to uradi ovu tekmu, Meridian pobjedu „Redsa“ plaća najvećom kvotom na planeti – 1.60!

U Bundesligi, žuto-crni „Milijunaši“ su u sličnoj situaciji. Stuttgart – Bor. Dortmund prilika je da se zgrabi fenomenalna kvota. B. Dortmund je trenutno na 5 poziciji, a neophodno mora na 4. mjesto ukoliko planira da slijedeće sezone bude u društvu europske elite. Šansa da se Borussia Dortmund tipuje najvećom kvotom na planeti od 2.00 se ne propušta!

Takođe, danas kao stvorene tekme za „najnabildanije“ kvote na planeti sa Meridian – Bet Builder-om su:

A, ukoliko do sada nisi napravio meridianbet nalog, iz nekog neobjašnjivog razloga, sad je idealna šansa da to i uradiš, jer za samo par klikova čeka te POKLON ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE + 300 BESPLATNIH SPINOVA, za zabavu na Meridian Online Kazinu!

*kvote su podložne promjenama

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 09 Travanj 2021 16:56