LIGA PRVAKA: Danas su najveće kvote na planeti – CHELSEA 2.55!

Liga prvaka, sa dva brutalna okršaja: Bayern M. – Lazio i Chelsea – Atl. Madrid sa najvećim kvotama na planeti i bonusima koji praktično omogućuju da se igra sportska prognoza – BESPLANTNO! Gdje?

Naravno da je to moguće samo u sportskoj kladionici Meridian. Ukoliko do sad nisi napravio svoj meridianbet nalog, sad je idealna prilika, jer čeka te 300 BESPLATNIH SPINOVA za najuzbudljivije poluvrijeme ikada, ali i 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Šta nas to čeka večeras?

Chelsea – Atl. Madrid udarna je tekma večeras koju će gledati cjeli svijet. Od 21h na „Stamford Bridge“ stadionu, ekipa stručnjaka T. Tuchela dočekuje ekipu iz glavnog grada Španjolske, koja je trenutno prvoplasirana u domaćem prvenstvu. Nakon smjene trenera, kad je na mjesto Frank Lamparda došao njemački trener, ekipa se reformirala i sad svaka tekma je napad od samog starta, jer grabi se po titulu. U prethodnoj tekmi iako u gostima, bili su zapaženo bolji od Španjolaca. Kontrola lopte, šutevi, organiziranost u napadu bili su na strani „Plavaca“. Gol je zabio Giroud u 68. minutu, te tako osigurao smirenost u ekipi pred ovaj susret. Ono što sigurno možemo očekivati na ovoj tekmi je borba od samog starta. Nokaut je faza, uzvratna je tekma, tako da tu nema previše taktike, jer se igra za gol više. Svakako ono što se obavezno mora iskoristiti je poklon Meridiana – CHELSEA KEC: 2.55!

Bayern M. – Lazio uzvratna je tekma koja praktično riješena! Ili, ipak nije?

U prvoj tekmi „Bavarci“ su pokazali kakva su sila, te su u Rimu slavili sa rezultatom od 4:1. Na poluvremenu su već vodili sa 3:0, zatim autogol Acerbi-a u 47. minutu, što je samo Correa uspio 2 minuta kasnije da ublaži. Ipak ono što je pozitivno je da je Lazio 100% spreman da napadne od prvog minuta, jer su u punom sastavu. Njihov zadatak je vrlo jednostavan. Samo maksimalna pobjeda ih vodi dalje, tako da je ozbiljna prilika da se iskoristi BOMBA – LAZIO DVICA: 7.20!

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 17 Ožujak 2021 14:23