ČIST PROFIT: Meridian kvote za tekmu Real Madrid – Atalanta su najveće na planeti – Kraljevi: 2.45!

S Meridian najvećim kvotama na planeti, nogometni utorak Lige prvaka pravi je san za sve nogometne fanatike, a pogotovo kad nas očekuju derbi mečevi: Real Madrid – Atalanata i Man. City – B. Monchengladbach.

Svi pravi tipsteri neće propustiti da igraju najveće kvote na planeti, a za sve one koji žele da postanu i da zarade online sa 0% RIZIKA, Meridian časti sa fenomenalnih 300 spinova za Meridian Online Kazino, najbolju zabavu na poluvremenu i još dodatnih 10KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

REAL MADRID – ATALANTA

Prva utakmica u Italiji završena je rezultatom 1:0 za „Kraljevski“ klub. Mora se priznati da je veliki peh za talijansku ekipu bio crveni karton u 17. minutu ( R. Freuler ), tako da su Španjolci preuzeli apsolutnu dominaciju nad utakmicom. Posjed lopte, šutevi u okvir gola, ma apsolutno sve bilo je na njihovoj strani, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu, sve do 86. minute kad je na asistenciju Luke Modrića zabio Mendy. Na današnjoj tekmi koja se igra od 21h u glavnom gradu Španjolske, Zinedin Zidan ne može da računa na Carvajala i Cesimira, ali to sigurno neće predstavljati problem da se uštima ekipa, jer zna se šta je cilj Real Madrida – titula i samo titula na svim frontovima. Forma im je na uzlaznoj putanji, tako da je ovo praktično poklon tekma za one koji žele da zarade. Danas obavezno tipuj: REAL MADRID KEC – 2.45!

Man. City – B. Monchengladbach

Kao i prva tekma, tako i ova, igrati će se na neutralnom terenu. „Puskas Arena“ stadion mjesto je na kojem se igra uzvratna tekma. Prvu tekmu su dobili Englezi rezultatom 2:0, a golove su postigli Silva ( 29. minuta ) i Gabriel Jesus ( 65. minuta ), ali pored samo 2 postignuta gola, ekipa P. Gvardiole pokazala je apsolutnu dominaciju. Ipak na samom kraju tekme Hannes Wolf je raspalio projektil po desnoj strani gola, ali je vratar fantastično obranio. Ovo je tekma na kojoj stvarno možemo da očekujemo pravu goleadu, tako da je preporuka za tipovanje u skladu s tim – raspali 1&5+ za kvotu: 4.50!

Tipuj u Meridianu – kući najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaUtorak, 16 Ožujak 2021 14:28