OBAVEZNO tipuj ove kvote u Meridianu! Najveće kvote na planeti za Chelsea 1.85, Everton 1.95!

Engleska Premier League, uvijek se smatrala za najjaču u Europi, ali to praktično znači i na planeti. Zato Meridian nudi i najjače kvote na planeti za prave tipstere!

Iskoristi priliku i danas tipuj, apsolutno bez stresa sa Meridian bonusima. Dajemo 20%  BONUS za sve uplate e-bankingom, 20% na sve uplate bankovnim karticama i naravno 20% za najbolju Meridian dopunu! Razmotrite statistiku i najbolje kvote, jer za kraj vas čeka poklon koji će poluvrijeme iz dosade pretvoriti u najluđu avanturu...

Zašto danas tipujemo Chelsea?

Ekipa Chelsea, praktično se reformirala samo s jednom izmjenom. Iako voljen od navijača F.Lampard je smijenjen, a na njegovom mjestu T. Tuhel, pravi fantastične rezultate sa „Plavcima“. Ekipa je sa sredine tabele, došla na 4. poziciju, te sad ima 50 bodova, samo 4 manje od drugoplasiranih „Crvenih đavola“. Najbitnija stvar je što su na mjestima koja vode naredne sezone za elitu Ligu prvaka. U posljednje 4 tekme dobili su Everton kući, Liverpul i Atl. Madrid u gostima, tako da danas domaćin, ekipa Leeds-a praktično drhti na svom stadionu. Pored svega, domaćini imaju problema sa ozljedama, dok gosti kompletirani najjačim sastavom.

ZAGARANTIRAN PROFIT s najvećom kvotom na planeti: CHELSEA DVICA 1.85!

Tekma koja se danas sigurno mora iskoristiti za igru, meč je: Everton – Burnley. Domaćin je dokazao da je ekipa koja može da igra i da pobjedi, praktično bilo koga. U posljednje 3 tekme, pao je gradski suparnik Liverpool, pali su i Sauthampton i WBA, tako da danas Burnley pada, praktično zagarantirano! Tandem Sigurdsson i Richarlison na svakoj tekmi „deru mreže“, sad se samo postavlja pitanje koliko imate hrabrosti da igrate? Da li je vaša odluka:

Pored ovih „sigurica“, danas nas u Premier League čekaju:

  • Crystal Palace – WBA
  • Fulham – M. City, ali

Za igrače koje žele da igraju danas trostruko sigurnije, Meridian je specijalno pripremio najveće kvote na planeti za „TROSTRUKU SIGURICU“ na ovim tekmama:

Iskoristi šansu! Danas tipuješ na najveće kvote samo u Meridianu – kući najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 12 Ožujak 2021 16:59