Danas se igra u Meridianu, na najveće kvote na planeti: Villareal 2.20, Arsenal 2.00, Milan 5.40!

Utakmice Lige prvaka, ozbiljno su „zapalile“ Europu. Najveće kvote na planeti se nastavljaju i dalje. Iskoristi priliku i tipuj u Meridianu, na najveće kvote na planeti za Ligu Europe, sa specijalnim poklonom.

Još samo danas, sportska kladionica Meridian, svim svojim igračima, poklanja 20% na sve uplate e-bankingom, a onima koji do sad nisu napravili meridianbet nalog, sad je idealna prilika da to urade. Samo u Meridianu POKLON OD 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE + 300 BESPLATNIH SPINOVA, jer ni poluvrijeme ne smije biti dosadno, zato zavrti besplatno na Meridian Online Kazinu!

Ko je to kvote kriju zagarantiran profit?

Tekma koja se danas sigurno ozbiljno tipuje, okršaj je: Din. Kiev – Villareal. U 1/16 – finala, domaćin je bio bolji od Club Brugge-a, minimalnim rezultatima, dok su Španjolci od ekipe za koju se očekivalo da će daleko ove godine, bili ozbiljno nadmoćniji. Villareal je savladao Salzburg u obje tekme rezultatima 2:0 i 2:1. U La Ligi, trenutno su na 7. mjestu, ali to nije pozicija koju oni žele, što je sigurno. Ono što se svakako može očekivati od ove tekme, jeste da ekipa Villareala, neće čekati da napadne na domaćem terenu, već da pobjedom osigura prolaz u sljedeći rang nokaut faze. Kvota koja je mora iskoristiti je: Villareal DVICA – 2.20!

Svaki ozbiljan tipster danas će sigurno iskoristiti meč: Olympiakos – Arsenal. Englezi su pobjedama nad Benficom i Leicesterom dokazali da su ozbiljno popravili svoju formu, a kako su Premier League trenutno na 10. mjestu, Liga Europe im je najbolja prilika da se sljedeće sezone dokopaju najelitnijeg natjecanja – Lige prvaka. Svakako kvota koja se mora iskoristiti je DVICA ARSENAL – 2.00!

Možda i najveći okršaj ovogodišnje Lige Europe, koji se bez pogovora može smatrati finalom prije finala je: Manchester United – AC Milan. Najinteresantnije sigurno će biti gledati megastara Zlatana Ibrahimovića kako se vraća na „Old Traford“ stadion. Zlatan je svakako dokazani fan „Crvenih đavolja“, ali svi mi znamo da maksimalni profesionalizam je ono što je Zlatan Ibrahimović. Svaku tekmu on praktično grize na gol, tako da ovaj put, možda kontra svim pravilima, ipak se tipuje DVICA MILAN – 5.40!

Večeras također gledamo i ove mečeve Lige Europe:

  • Ajax – Young Boys
  • Slavia Prag – Rangers
  • AS Roma – Shakhtar
  • Granada – Molde
  • Tottenham – Dinamo Zagreb

Iskoristi priliku i tipuj na najveće kvote na planeti, samo u Meridianu – kući najvećih bonusa!

*kvote su podložne promjenama

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 11 Ožujak 2021 12:18