Meridian: S OVIM KVOTAMA garantiramo čist profit!

Dan idealan za tipovanje, jer danas Meridian garantira najprofitabilnije kvote na planeti.

A pored najprofitabilnijih kvota na planeti, Meridian garantira najbolju zabavu koju ste ikad doživjeli na poluvremenu...

Sve što treba da uradite, jeste da instalirate meridiabet aplikaciju, da registrirate meridianbet nalog, jer čeka vas 10 KM BESPLATNO za sportsko tipovanje, ali i brutalnih 300 BESPLATNIH SPINOVA, za najbolju zabavu koju ste ikada doživjeli – naravno samo na Meridian Online Kazinu.

Najveće kvote na svijetu danas iskoristite na tekmi Premier League: Sheffield Utd. – Aston Villa! Prilika je idealna da se iskoristi KVOTA OD 2.25! Domaćin u sastavu nema 7 igrača, posljednji su na tabeli, sa praktično nikakvom šansom za opstanak u najelitnijem društvu, dok je gost na solidnom 9 mjestu, sa ozbiljnim ambicijama da se priključi samom vrhu tabele. Pored ove tekme na „Otoku“ danas pratimo:

Italija danas na repertoaru nam nudi čak sedam tekmi, ali okršaj koji se danas mora iskoristiti, jer jednostavno nudi kvotu koja se ne propušta je: Sassuolo – Napoli ( DVICA 2.20 )Ekipa ikone talijanskog nogometa, Đenara Gatuza, trenutno je na 6. poziciji tabele, sa 43 boda. Bitno je svakako naglasiti, da je Skudeto ove sezone prava „ludnica“ jer sa samo jednom pobjedom i nova tri boda mogu na čak 3. mjesto, tako da je ovo prilika koja se obavezno mora iskoristiti. Domaćin već četiri tekme nema pobjede na domaćem terenu, nedostaju im tri bitna igrača, tako da DVICA na ovoj tekmi predstavlja najrealniju opciju za tipovanje.

Mečevi na koje danas svakako treba obratiti pažnju, jesu DFB Pokal četvrtina finala. Essen nakon velikog iznenađenja i pobjede nad Bayer Levekusenom, danas dočekuje Kiel, dok derbi danas se igra u 20:45: RB Leipzig – Wolfsburg. Tekma koja jednostavno „vrišti“ – golijada!

A, za igrače koji tipuju na sigurice, kvote su danas bombastične za favorite u Francuskoj Ligi 1:

  • Lyon – Rennes ( KEC 1.70 )
  • Lille – Marseille ( KEC 1.80 )
  • Bordeaux – PSG ( DVOJKA 1.55 )

Iskoristi priliku! Tipuj Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 03 Ožujak 2021 13:01