Meridian: BESPLATNO budi ,,profesorzakladžu”! Budi tipster!

U Meridianu zabava nikada ne prestaje. Iznenađenjima nema kraja, pa tako na svakodnevnoj razini igrači mogu uživati u novim ponudama, neodoljivim promocijama i zabavnim i uzbudljivim igrama.

Ova godina donosi veliko iznenađenje – natjecanje koje pomjera granice zabave i koje će igračima omogućiti da uživanje u sportu podignu na još veću razinu.

Meridian je sve ove elemente spojio u jednu ponudu i stvorio - TIPSTER.

Tipster je platforma namijenjena korisnicima stranice preko koje mogu da se natječu u tipovanju.

Pravila su jednostavna: svaki dan, igrač ima na raspolaganju 5 singlova po 100 poena, u slučaju eventualnog pogotka, igrač ide u plus za veličinu pogođene kvote. U slučaju promašenog tipa, igrač ide u minus za ulog od 100 poena.Kolo za tipovanje traje sedam dana, od ponedjeljka do nedjelje.

Da bi igrač konkurirao za nagradu u tijeku tjedna, mora da tipuje minimum na 15 singlova. A pobjednik je igrač koji na kraju kola ima najveći broj poena.

Pravila za TIPSTER su ista kao i za sportsko klađenje.

Da bi zabava bila još veća, TIPSTER nudi još jednu sjajnu opciju, uz pomoć koje možete i svoje prijatelje uključiti u ovu zanimljivu avanturu.

Naime, ukoliko određeni broj ljudi želi da napravi interno natjecanje, postoji mogućnost kreiranja i svoje privatne lige.

Uz ovu sjajnu opciju, TIPSTER postaje zabava za sve.

Meridian pruža svojim igračima priliku da dobiju sjajnu titulu - Meridian tipster, koja donosi pet tipova dnevno, svaki dan i šansu da se osvoji bonus novac.

Zvuči kao neodoljiva ponuda, zar ne?

Meridian i Tipster - idealna kombinacija, koja stvara najuzbudljivije natjecanje u tipovanju ikada.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Poslijednja izmjena danaPetak, 19 Veljača 2021 12:30