Božićni sajma Udruge Agape [Druga večer - foto]

Božićni sajma Udruge Agape [Druga večer - foto] Foto: Dr@gica IKSportal

I druge večeri Božićnog sajma kojeg organizira Udruga mladih Agape velik broj građana se okupio u Agapeovom šatoru na glavnom gradskom trgu u Ljubuškom.

Kao i obično, „Agapeovci“ su pripremili bogat program za građane, tako su svi oni koji vole ples, dobru glazbu i druženje došli na svoje.

Posjetitelji su na otvaranju pogledati zanimljive plesne točke u izvedbi klubova Dance Factory i Studio Pokret.

Kako ističe voditeljica ovih plesnih klubova Lidija Ereš, njeni plesači su otplesali nekoliko božićnih točaka, a publici su najzanimljivije bile tematske točke – Orašar i Grinč.

Inače, riječ je o točkama koje osvajaju nagrade na plesnim natjecanjima, plesači koji su večeras nastupili na Božićnom sajmu su na međunarodnom natjecanju u Splitu u jakoj konkurenciji od tri tisuće plesača osvojili pet zlatnih mjesta, par srebara i jednu broncu.

Zaista smo ponosni na naše rezultate. Isto kao što je Agape krenuo od malog štanda do velikog događaja za čitav grad, tako smo i mi krenuli od malog kluba do kluba koji osvaja medalje na velikim natjecanjima i doista smo oduševljeni“, rekla je Ereš.

Osim u nastupima talentiranih plesača, građani su večeras mogli uživati i u dobrim svirkama.

Mate Miličević je uz pratnju Mile Ivičevića pod šator donio štih hrvatske zabavne pop glazbe, izvodili su stvari od Dalmatina, Zdravka Čolića, Gibonnija, itd. Mate je nakon nastupa s nama podijelio svoje dojmove koji se mogu sažeti u; "Sretan sam što se ovo događa u mom gradu, ovo je jedna lijepa stvar koja traje već godinama“.

Večeras je nastup imao i novoosnovani ljubuški Aritmik bend, kao i bend Afrodita, a građani s kojima smo razgovarali za ovaj sajam imaju samo riječi hvale.

Podsjetimo, sav prihod od prodaje pića i hrane na sajmu ide potrebitima, nakon sajma, u sklopu "Akcije Reakcija 2019." dijelit će se paketi siromašnim obiteljima u Ljubuškom kako bi im se uljepšali blagdani.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 18 Prosinac 2019 10:17
 
index Instagram400x230 youtube