Šunjić: Osigurajte ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska [audio]

Šunjić: Osigurajte ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska [audio] Foto: Radio Ljubuski

Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni BiH“ poziva sve svoje članove, a i one koji to još do ovog trenutka nisu, na predbilježbu za ulaznice za ključnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. godine između Hrvatske i Mađarske, koja će se odigrati u Splitu u četvrtak, 10. listopada 2019. godine.

Zbog velikog interesa javnosti i ograničenog broja karata, sve aktualne članove Udruge zainteresirane za odlazak u Split molimo za predbilježbu do srijede, 18. rujna, dok sve ostale simpatizere i navijače Vatrenih pozivamo na učlanjenje u Udrugu do navedenog datuma te samim tim i osiguranjem ulaznice, kako za ovu tako i za pravo prvokupa za sve nadolazeće utakmice Hrvatske. Svim novim članovima rukovodstvo Udruge poklanja službenu majicu „Uvijek vjerni“.

Karte su personalizirane, pa je kod predbilježbe potrebno naglasiti ime, prezime, datum i mjesto rođenja, osobni identifikacijski broj (OIB) ili broj putovnice (za one koji nemaju hrvatsku putovnicu).

Sve informacije možete saznati na mob:

063 / 413 – 464

063 / 435 – 946 (za Mostar)

Tim povodom u našem programu ugostili smo Ivana Šunjića dopredsjednika Udruge Uvijek vjerni i Povjerenika UUV u Bih za članstvo i podružnice.

Poslušajte što je rekao o učlanjenju u Udrugu, ulaznicama za utakmicu, organiziranom odlasku u Split na utakmicu i ostalim aktualnim temama

 
index Instagram400x230 youtube