Grad Ljubuški dio projekta USAID Diaspora Invest

Grad Ljubuški već godinama predano radi na povezivanju naših ljudi diljem svijeta, s ciljem lakšeg kontakta sa domovinom, obitelji i prijateljima.

U sklopu svojih nastojanja, Grad Ljubuški je prepoznat od strane Vlade Sjedinjenih Američkih Država kroz USAID-ov projekat “Dijaspora Invest” kao ključni partner u aktivnostima uključivanja dijaspore u ekonomski i društveni razvoj naše zajednice.

Kroz zajedničke bespovratne fondove podupiremo ulaganja dijaspore i aktivno uključujemo domaće tvrtke u programe prijenosa znanja, mogućnosti izvoza, tehničke podrške i suradnje. Ove aktivnosti omogućuju značajan doprinos našem lokalnom razvoju i daju priliku za daljnji rast i prosperitet. Cilj nam je da dijaspora postane ključni partner u razvoju našeg grada, donoseći ne samo financijska sredstva, već i znanja, iskustva i ideje koje će unaprijediti kvalitetu života u Ljubuškom.

Naša su vrata širom otvorena za sve zainteresirane. Pozivamo vas da se povežete s nama kako bismo zajedno unaprijedili našu zajednicu te gospodarski i društveni život u Ljubuškom. Kontaktirajte nas kako bismo pronašli najbolji način da vas uključimo u aktivnosti ovog programa. Gradimo mostove i stvaramo nove prilike zajedno.

 
index Instagram400x230 youtube