Belgijski turisti zahvalili na pruženoj pomoći: Opet ćemo se vratiti u Hercegovinu

Belgijski turisti Rose de Maeyer i Walter Van Der Heuvel prije svog povratka kući uputili su zahvalu na pomoći koja im je pružena nakon krađe kampera na Kravici.

Došli smo ovdje kako bismo uputili zahvalu vašoj lokalnoj zajednici, Gradu Ljubuškom, pripadnicima policije, JP Parkovi, Turističkoj zajednici, svim ljudima koji rade na Kravici, u hotelu, svima koji su nam se javljali na društvenim mrežama, na ulici…

Kao turistima u stranoj zemlji koji su se našli u ovakvoj situaciji nije nam bilo lako, ali ste nam jako pomogli i više od toga.

Naime, ugodno smo iznenađeni odnosom prema nama, prvenstveno brzom reakcijom policije koja je u tako kratkom vremenu pronašla naš kamper, gradu koji nam je osigurao besplatan smještaj jer smo doslovno ostali na cesti bez ičega, no ne samo to, nismo imali ni odjeće ni novca, prijevoza, dokumenata, ništa..

Odveli su nas da kupimo odjeću, vozili nas gdje je trebalo. Zajednica je divna… Ljudi su prijatni, ljubazni, pitali su nas je li nam nešto potrebno, pružili su nam sve, u jednoj tako neugodnoj situaciji ipak jedno lijepo iskustvo.

Planiramo doći ovdje na odmor ponovo slijedeće godine, jer uz lijepu prirodu imate i divne ljude, kazali su za Radio Ljubuški.

Podsjetimo, turistima iz Belgije prošle nedjelje kod vodopada Kravica je ukraden kamper. Isti je brzom reakcijom policije pronađen nakon četiri dana na području Tuzle.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 03 Lipanj 2024 09:01
 
index Instagram400x230 youtube