Gradonačelnik Ljubuškog i američki veleposlanik Murphy potpisali sporazum o partnerstvu

 

Gradonačelnik Vedran Markotić i američki veleposlanik Michael John Murphy potpisali su sporazum o partnerstvu u okviru USAID Projekta pomoći lokalnoj upravi u Bosni i Hercegovini.

Sporazume o partnerstvu veleposlanik Murphy potpisao je još s predstavnicima Berkovića, Breze, Goražda, Istočne Ilidže i Ljubinja, kako bi građani dobili moderan sustav upravljanja fokusiran na njihove potrebe.

Put Bosne i Hercegovine ka stabilnosti i prosperitetu počinje u lokalnim zajednicama! Vlada SAD-a putem USAID Bosnia and Herzegovina Projekta pomoći lokalnoj upravi podržava 30 lokalnih zajednica jačajući općinske usluge, održivi razvoj i ulaganja i poboljšavajući transparentnost i odgovornost prema građanima. Ovaj program će osnažiti građane, poslovne subjekte i civilno društvo kako bi postali još glasniji u svojim zahtjevima prema lokalnim upravama, tražeći pozitivne promjene i pozivajući izabrane dužnosnike na odgovornost. Raduje nas što možemo podržati lokalne vlasti u stvaranju svjetlije i prosperitetnije budućnosti za Bosnu i Hercegovinu, priopćeno je iz Veleposlanstva SAD-a.

 
index Instagram400x230 youtube