Ljubušaci okupili djecu i uživali u lijepom vremenu uz dodatak adrenalina

Ljubušaci okupili djecu i uživali u lijepom vremenu uz dodatak adrenalina Hercegovina.info

Nedjelja je dan za odmor, opuštanje i uživanciju s obitelji i prijateljima, a ova današnja bila je prava proljetna idila. Lijepo vrijeme i ugodne temperature izmamili su građane Ljubuškog iz njihovih domova i naveli ih na šetnju, druženje i uživanje u suncu, što im je zapravo jako dobro došlo, s obzirom na kišu koja je neumorno padala proteklih nekoliko dana.

Dječja biciklistička utrka Ljubuški

Po svemu sudeći, najviše su se zabavili oni koji su poslijepodne proveli ispred OŠ Ivane Brlić Mažuranić. Naime, BK Ljubuški organizirao je još jednu utrku „Gračine kids race. Ovaj put ona je bila rezervirana isključivo za djecu, a mogle su se natjecati čak i osobe s poteškoćama u razvoju. „Nedavno smo uspjeli prikupiti sredstva za kupovinu bicikla koje je prilagođeno za osobe s poteškoćama u razvoju, tako da nam je ovo bila jedinstvena prilika da spojimo ugodno s korisnim. Proveli smo i više nego ugodno poslijepodne u zajedničkom druženju, obogatili smo se osmjesima djece koja su uživala vozeći se, ali i odraslih koji su uživali gledajući ih sretne i nasmijane“, kazao je za hercegovina.info Josip Ramljak, član BK Ljubuški.

Dječja biciklistička utrka Ljubuški

Dok su se mali biciklisti natjecali na stazi, roditelji su uživali u opuštenoj atmosferi, promatrajući ih s ponosom i podrškom. Živa na termometru u Ljubuškom danas se popela čak do 20 stupnjeva, a i u ostatku zemlje bilo je poprilično vedro. Slično vrijeme nas očekuje i u ostatku tjedna.

Dječija biciklistička utrka

 
index Instagram400x230 youtube