Prijave u tijeku: “Ljubuški Outdoor Festival”

Ljubuški Outdoor Festival je pred nama. Prijavite se i natječite u jednoj od disciplina u Ljubuškom. Prijave traju do 10.svibnja, a prijaviti se možete putem web stranice festivala www.ljof.ba.

Polumaraton „Dva slapa“ i Ljubuška desetka „Scunasticus“ su natjecanja koja predstavljaju trkački dio programa, utrke STIPE i MARA čine biciklistički dio festivala dok je paragliding natjecanje „Kosača“ u preciznom slijetanju paragliding disciplina koju možete prijaviti ukoliko ste paragliding pilot. U programu su također i dječje utrke u biciklizmu i trčanju.
LJOF 2023 održati će se od 25. do 28. svibnja 2023. te osim natjecateljskih disciplina nudi i mnoštvo dodatnih sadržaja i aktivnosti tokom festivala. Pa su tako neke od aktivnosti festivala i kanu safari koji će ove godine uz memorijalnu utrku „Žarko Bilić“ biti i humanitarnog karaktera o čemu više u najavama organizatora, planinarenje, stručna predavanja, sportsko penjanje, outdoor sajam u blizini vodopada Kravica i vrlo zanimljiv glazbeni program u večernjim terminima o čemu također vise uskoro.

Rezervirajte zadnji vikend u petom mjesecu za LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2023 i uživajte u festivalu sporta, druženja, zabave, glazbe i prirode u Ljubuškom!

Više o festivalu saznajte na službenoj stranici www.ljof.ba

Organizatori: JP PARKOVI LJUBUŠKI D.O.O., GRAD LJUBUŠKI, TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA LJUBUŠKOG, BICIKLISTIČKI KLUB LJUBUŠKI, PARAGLIDING KLUB LJUBUŠKI, HRVATSKI ATLETSKI KLUB LJUBUŠKI, GSS LJUBUŠKI I FOTO KLUB FOKUS.

 

 
index Instagram400x230 youtube