Ljiljana Petković: Priznanje „Hercegovka godine“ zaslužila sam svojim radom i životnim borbama

Sinoćnja kulturno-zabavna manifestacija „Hercegovka godine“, koja je održana u Ljubuškom, izazvala je vrtlog emocija. Smijeh, suze, ali i ponos!

Svaka od nominiranih Hercegovki, za ovaj lijep događaj imala je riječi hvale, podržavši tako cilj samog projekta - promociju Hercegovine, naših običaja, tradicije i kulture te snažne uloge žene u društvu.

Među nekoliko Ljubušanki kojima su dodijeljene nagrade je i Ljiljana Petković, hrabra žena s potresnom, ali inspirirajućom pričom.

Naime, Ljiljana je po struci poljoprivredna tehničarka, no život ju je odveo u nekim drugim smjerovima. Ona je krojačica, pjevačica, slikarica... Trenutačno nastupa sa svojim mužem, a publici se predstavljaju pod nazivom „Duo prijatelji“.

Osvojena nagrada ju je izuzetno ganula te je ovom prilikom zahvalila svima koji su glasovali za nju na ovogodišnjem izboru.

„Počašćena sam nominacijom, ali i nagradom koju mi je dodijelio organizacijski odbor. Smatram kako sam ovo priznanje zaslužila svojim radom i životnim borbama te koristim progodu da čestitam i ostalim nagrađenim Hercegovkama. Sve smo pobjednice! U svojim obiteljima, društvu… Život nas nije mazio, no bile smo i ostale ustrajne u borbi i danas smo tu gdje jesmo”, kazala je Ljiljana.

Njoj, kao i svim ostalim natjecateljicama i dobitnicama nagrada, želimo puno uspjeha na svim životnim poljima te da nas i dalje uveseljavaju pozitivnim pričama.

A. Marinović Musa

 
index Instagram400x230 youtube