Predstavljanje SSŠ Ruđera Boškovića na adventu

U sklopu Adventa u Ljubuškom jučer se pod adventskim šatorom iza zgrade gradske uprave u Ljubuškom održavao tematski dan Srednje strukovne škole Ruđera Boškovića Ljubuški. Unatoč lošem vremenu i kiši koja neprestano pada mnogi građani posjetili su šator kako bi vidjeli što su to pripremili ljubuški „strukovnjaci“.

 Učenici te škole jučer su za naše sugrađane za ručak pripremili grah s kobasicom, za desert palačinke, a oni koji su željeli mogli su sve to „zaliti“ čašicom vina. Ručak je bio besplatan, ali je na štandu postavljena kutija za donacije tako da svi oni koji su željeli mogli donirati onoliko koliko žele za nabavku materijala za praktični rad učenika škole.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Medicinski tehničari škole besplatno su mjerili tlak i šećer u krvi našim sugrađanima, a učenici stolarskog smjera po prigodnim cijenama prodavali jaslice koje su sami izradili.
Kako je jučer bilo na Tematskom danu Srednje strukovne škole Ruđera Boškovića Ljubuški poslušajte
u audio zapisu u kojem govore ravnateljica škole Mila Primorac, učenica medicinske škole Bojana Majić i direktor Turističke zajednice Ljubuški Mladen Bebek.

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 09 Prosinac 2022 08:44
 
index Instagram400x230 youtube