Održan Humanitarni sportski pub kviz u Ljubuškom

U Caffe baru Bambus, sinoć je održan humanitarni sportski pub kviz, na kojem su ljubitelji sporta svih generacija, uz prikazano znanje iz sporta prikupljali sredstava za JU Edukacijsko-Rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle s teškoćama u razvoju Općine Ljubuški.

Od ekipa koje su sudjelovale u kvizu, naravno najviše je bilo naših Ljubušaka, ali isto tako bilo je ekipa od Ploča, Mostara, Čitluka, Posušja pa do Imotskog.

Pobjednici sinoćnjeg kviza je Mostarska ekipa ”Akwa” koja je uz sportsko znanje, još jedanput pokazali da imaju i veliko srce jer su se odrekli novčane nagrade za prvo mjesto u iznosu od 200 KM koje su donirali za ovu humanitarnu akciju, tako da su svojim kućama otišli bogatiji za Večeru dar sponzora Hotel Bigeste Ljubuški i dres HŠK Zrinjski Mostar koji im je uručio igrač Zrinjskog Matej Senić.

Drugo mjesto zauzeli su gosti iz Ploča, ekipa ”Trlilule”, koji su osvojili novčanu nagradu 100 KM i bocu pića Jack Daniel’s. Treće mjesto, odnosno poklon paket Vinograda Nuić otišlo je u ruke ekipe Udruga sudaca Županije Zapadnohercegovačke. Imoćani okupljeni u ekipu zanimljivog imena ”Brkovi Ivana Katalinića” osvojili su Večeru u Platformi za četvrto mjesto, peto mjesto ”Marini gerilci” osvojili su poklon paket Ožujskog, a šestoplasirana ekipa ”Visoki presing” osvojila je poklon paket Binvesta. Sedmoplasirana ekipa ”Landraši” osvojila je knjigu ”I suci su samo ljudi”.

Organizatori se zahvaljuju sponzorima: Caffe baru Bambus, Pro Color d.o.o. Ljubuški, Hotelu Bigeste, Caffe baru Platforma, Vinogradima Nuić, Ožujskom pivu, Binvestu, kao i svim sudionicima sinoćnjeg kviza, koji su pomogli u prikupljanju sredstava za ovu humanitarnu akciju.

 
index Instagram400x230 youtube