Hrvati ne prijete, ne idu na prosvjede i ne prave problem. A o njima se radi. O njihovoj glavi. Što je s tim narodom?

Odluke OHR-a koje je nametnuo Čovjek iz Njemačke, koji nije državljanin BIH i čija ustanova, mentalna ustanova za tretiranje Hrvata u BIH kao niže političke vrste, u svom nacrtu ne vraćaju Hrvatima ono što im je OHR oteo. 

Protupravno, protivno Ustavu, međunarodnom pravu kao i samom Statutu OHR-a prema kojem je osnovan.

No sama najava da bi Schmidt mogao vratiti jedan dio otetog Hrvatima, i to oteto isčupati iz ruku Bošnjaka, i to tek manji dio naišla je na huškanje, prijetnje ratom, pa evo organiziraju i politički prosvjed, gdje će kao politička nacija prosvjedovati ne zato što se prava ukidaju njima, nego zato što se prava žele vratiti/dati drugima.

Tako smo se vratili u daleku 1800 i neku kada je Husein Kapetan Gradaščević, podigao bunu, protiv vanjskog autoriteta istambula ne zato što su muslimanima ukinuta prava nego zato što su dana drugima.

Isto je i ovdje. Bošnjaci ne prijete neredima zato što su njima oduzeta neka prava, nego što se vraćaju drugima. Hrvatima u BIH. Srbima u FBIH. Židovima u BIH.

Zamislimo sljedeće: U Sarajevu se radi prosvjed protiv dodjele porodiljnih naknada Srbima. Hrvatima i Židovima. Hrvati, Srbi, manjine, šute.

A događa se upravo to. Bošnjaci rade prosvjed zbog vraćanja prava Hrvatima, Srbima, Manjinama u FBIH i BIH, jer su stava da je bošnjačka BIH jača što su ta prava manja.

Hrvati ne rade kontra prosvjed s natpisima “Odjebite od naših prava.”

I to je sve što trebate znati o tom narodu. 

 
Poskok.info