Pernar pozvao Hrvate na rađanje djece: Elita želi da nestanemo

Nakon što je postalo jasno kako još jednom neće ući u Hrvatski sabor, Ivan Pernar je rekao da mu je saborska stolica bila samo alat s kojim je Hrvate pokušao probuditi i osvijestiti o skrivenoj stvarnosti uz apel na rađanje što više djece.

"Pitala me jedna djevojka koja je bila tužna zbog rezultata - što sad?

Reći ću vam ovako, pred nama su najteža vremena za naš narod od dolaska na ove prostore prije 13 stoljeća.

Ugrožen je naš biološki opstanak kao etničke grupe, i to ne samo nas nego i svih drugih europskih naroda.

1950. rođeno je u Hrvatskoj 95.000 djece, prošle godine, samo 36.000.

Djedova i baka je tri puta više nego unuka i zato se provodi naseljavanje migranata u Hrvatsku i ostale zemlje Europe, dugoročni cilj je zamjena stanovništva.

Kad sam Kreši Beljaku u Saboru ukazao na to, on mi je rekao da je to proces koji se više ne može zaustavit, odnosno da je nepovratan jer žene ne žele imati više djece.

Sada je zadaća na vama koji me pratite, ako vam je stalo do opstanka vaše nacije, ili ako šire gledamo - Europljana, da radite na djeci. To je jedini način da se zaustavi proces zamjene stanovništva i da u konačnici mi ne nestanemo s ovih prostora.

Pokušavao sam vas na to puno puta upozoriti, ali jednostavno nitko me ne sluša, odnosno većina je lijena izaći na izbore, a kamoli napravit nešto više.

Razlog zašto sam pružio ruku svim susjednim narodima - Srbima, Bošnjacima, Albancima itd., bio je u tome što mi je jasno da je cilj elite da nas sve skupa maknu s ovih prostora.

Ja ću se osobno posvetit svojoj obitelji i radit na djeci, to smatram najvećim blagom, a na isto pozivam i sve vas.

Pozivam vas da se ovom sustavu koji nas želi zamijeniti suprostavite tako da imate što više djece i da ih učite suprotnim vrijednostima od onih kojima nas indoktriniraju mediji i obrazovni sustav.

Moja borba za saborsku fotelju je nebitna, ja ću ju možda jednog dana opet dobiti, a možda i ne, ali to nije bit moje borbe. Bit moje borbe je da imam sretnu obitelj i što više djece.

Saborska stolica je samo bila alat s kojim sam vas pokušao probuditi i osvijestiti o skrivenoj stvarnosti.

Ja ću vas nastaviti buditi, pokušat ću, dat ću sve od sebe, ali ako nikad više ne budem u Saboru neću žaliti jer moj cilj nije ta stolica sama po sebi nego to da imam puno djece i sretnu obitelj. To je moj najveći uspjeh i sreća.

Novac mi tu sreću ne može dati, živjet ćemo kako znamo i zajedno se boriti za slobodu i opstanak našeg i svih drugih bratskih naroda Europe.

Volim vas i želim da znate da će oni kojima sam se suprotstavio uskoro krenuti s mojim uništenjem na osobnoj razini i gurnuti me u hrpu pravnih problema, ali će me teško zaustaviti u ostvarenju cilja, a to je buđenje vaše svijesti.

PS: Većina vas će reći da "sustav ne valja" i da nemaju novaca pa da zato nemaju djece, to je upravo i cilj elite, zato je i monetarni sustav posložen tako kako jest. Oni očekuju da vi nećete imati djece, to nije slučajno, oni žele da tako bude. Međutim, ako prihvatite tu logiku i krenete linijom manjeg otpora (nemate djece), oni će uspjeti u svom naumu - našoj eliminaciji s ovih prostota.", naveo je Ivan Pernar.

 
index Instagram400x230 youtube